Ziyarete İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan Öze, antrenörler Şakir Bozkurt ve Mehmet Yüksel ve güreşçi öğrenciler katıldı.

Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan Özen müsabakalar hakkında; 14-16 Ocak tarihlerinde 15 ilin katılımıyla Denizli 'de yapılan Okul Sporları, Güreş Serbest Stil A Gurup Müsabakalarında 7 sıklette, 4 birincilik 3 ikincilik ve 1 üçüncülükle Afyonkarahisar il sıralamasında birinci olurken, Afyonkarahisar Anadolu İmam Hatip Lisesi,2 birincilik 1 üçüncülükle okul sıralamasında birinci olduğunu ve 8 güreşçinin 24-27 Şubatta Samsun'da yapılacak Türkiye finalinde Afyonkarahisar'ı temsil etme hakkını kazandıklarını ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, başarılı güreşçilerle ve antrenörlerle sohbet etti. Ata sporu güreşte Afyonkarahisar'ı temsil eden güreşçilerin, ailelerini ve emeği geçen herkesi tebrik ettiğini belirterek "Bizlere haklı bir gurur yaşattınız Türkiye finalinde de en iyi sonuçları alacağınıza can-ı gönülden inanıyorum" dedi.

Ziyaret hediye takdimi, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. >>ODAK HABER MERKEZİ