İl Milli Eğitim Müdürü Yalçın;

“Sevgili Öğrencilerimiz,

Bizlerin bütün gayreti vatanını milletini seven; milli, manevi ve kültürel değerlerine bağlı; ailesine, ülkesine ve milletine faydalı nesiller olmanızdır. Geleceğe emin adımlarla ilerleyen, kendine güvenen bireyler olmak için çok çalışmalısınız. Geleceğin Türkiye´si sizlerin özgüveni, sorumluluk bilinci ve çabaları ile inşa olacaktır. Şanlı tarihimizi çok iyi bilmeli ve çok daha iyi bir gelecek inşa etmenin gayreti ve azmi içerisinde olmalısınız. Tatilinizi en verimli şekilde değerlendirmenizi temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle arkadaşlarınızla, sevdiklerinizle ve ailenizle geçirdiğiniz eğlenceli bir tatil olmasını temenni ediyorum. Bu tatil dinlenmeniz, kendinize zaman ayırmanız, bol bol kitap okumanız için önemli bir fırsat olacaktır. Sizleri seviyor şimdiden iyi tatiller diliyorum.

Kıymetli Öğretmenlerimiz,

Sizlerin üstün gayret, özverili çalışmalarınızla ve her şeyden önce öğrencilerimize olan ilginiz ve sevginizle bir dönemi daha geride bırakmış bulunmaktayız. Ülkemizin geleceğinin teminatı olan çocuklarımız için siz öğretmenlerimizle yan yana yürümekten onur ve gurur duyduğumu ifade ediyor; verdiğiniz emeklerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bu duygularla, öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.

Değerli Velilerimiz,

Sizler, en değerli varlıklarınız olan evlatlarınızı bizlere emanet ettiniz. Onların iyi bir eğitim alması, vatanına ve milletine faydalı bireyler olması ve iyi bir geleceklerinin olması için büyük bir gayret ve özveride bulundunuz. Bizler de kıymetli öğretmenlerimizle birlikte öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişebilmeleri için çaba gösteriyoruz. Bunların yanı sıra kültürel ve sanatsal açıdan da öğrencilerimizi destekliyoruz. Evlatlarımızın gelecekleri daha sağlam ve güçlü bir şekilde inşa etmek için çıktığımız bu yolda sizlerin desteği ve inancı gücümüze güç katmaktadır.

Evlatlarımızın alacakları karneler unutulmamalıdır ki hepimizin karnesidir. Başarı sadece karnelerde yer alan notlardan ibaret görülmemelidir. Evlatlarımızın ikinci döneme daha zinde başlaması için dinlenmesi, eğlenmesi de gerekmektedir. Çocuklarımızla birlikte sevgiyle ve huzurla geçireceğiniz bir tatil diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha bu tatilin tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bütün çocuklarımızın iyi bir tatil geçirmesini temennisi ile saygı ve sevgilerimi sunuyor, hepinize iyi tatiller diliyorum.” >>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim