Edinilen bilgiye göre olay, Afyonkarahisar’ın Çay İlçesinde bulunan Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde meydana geldi. İddiaya göre, Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi onuncu sınıf öğrencisi A.A.T, Matematik Öğretmeni İ.Ç., ile Beden Eğitimi Öğretmeni H.A., tarafından öğretmenler odasında darp edildi. Darp edilen genç, durumu ailesine anlattı. Önce ailesi ile hastaneye giderek darp raporu aldıktan sonra savcılığa suç duyurusunda bulundular.

OĞLUMA YUMRUK ATARAK KAŞINI AÇTILAR

Olayın yaşanmasının ardından okula gidemeyen ve psikolojik tedavi görmeye başlayan onuncu sınıf öğrencisi A.A.T’nin annesi Zehra Toptağ yaşadıklarını ODAK Haber Merkezi ekiplerine anlattı. Olayın geçtiğimiz sene aralık ayının başında, Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yaşandığını iddia eden Anne Zehra Toptağ, oğlunun, kuzenini okul koridorunda darp edildiğini görünce ayırmak isterken yumruk atıldığını söyledi. Kavga sırasında oğlunun kaşının açıldığını ifade eden Toptağ, “Bu sırada beden eğitimi öğretmeni oğlumu önce koridorda dövüyor ve daha sonra öğretmenler odasına götürerek burada darp etmeye başlıyor” dedi.

ÜÇÜ BİR ARADA DÖVMEYE BAŞLADI

Eşinin aynı okulda hizmetli olduğuna dikkat çeken Anne Toptağ, “Olayın duyulmasının ardından eşim okul çalışanı olduğu için konuya müdahale edemiyor. Ama eşim çocuğumun darp edildiğini görünce beden eğitimi öğretmenine konunun ne olduğunu soruyor. Ancak beden eğitimi öğretmeni oğlumu apar topar müdür yardımcısının odasına gönderiyor. Müdür Yardımcısı N.E’nin odasına giren oğlum A.A.T, konuyu tekrar anlatmak istiyor ancak Müdür Yardımcısı N.E. Beden Eğitimi Öğretmeni H.A.  ile Matematik Öğretmeni İ.Ç. odanın içerisinde dövmeye başlıyorlar” diye konuştu. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim