Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, karla mücadele çalışmalarını yürüten ekiplerin çalışmalarını denetledi. Başkan Zeybek, “Tüm iş makinelerimiz, araçlarımız ve ekiplerimizle şehrimizin her sokağında her caddesinde vatandaşlarımız karla ilgili herhangi bir olumsuzluk yaşamasınlar diye mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı. Afyonkarahisar Belediyesi, kent genelinde meydana gelen yoğun kar yağışı nedeniyle bin 350 personel 100’den fazla ekipman ve iş makinası ile vatandaşın çeşitli ihtiyaçlarına cevap veriyor, olası mağduriyetlerin önüne geçiyor.

TUZLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Hafta başından itibaren Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kent merkezindeki trafik akışının sorunsuz gerçekleşmesi için tuzlama çalışmalarına devam ediyor. Mahalle, cadde ve ara sokaklarda da küreme, tuzlama ve yol açma işleri koordineli bir şekilde sürüyor. Karla mücadele ekipleri şehrimizin ana arterlerini oluşturan cadde ve bulvarlarda yolları ulaşıma hazır hale getirirken olası buzlanma tehlikesine karşı da aralıklarla tuzlama çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmalar çerçevesinde kaldırım ve üst geçitler de yaya kullanımının güvenli hale gelmesi için düzenli aralıklarla temizleniyor.

EKİPLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Denetim merkezinden yapılan çalışmaları takip eden Başkan Zeybek sahada da bu çalışmaları yerinde inceliyor. Başkan Zeybek, sabah mesaisine Ataköy Mahallesi, Taşpınar, Kanlıca, Akmescit, Hıdırlık Yolu, Ambar Yolu ve Yeşil Yol’da yapılan saha çalışmalarını inceleyerek başladı. Ekiplere kolaylıklar dileyen Başkan Zeybek, hiçbir vatandaşın ve sürücünün mağdur olmaması için tüm ekiplerin seferber halinde karla mücadele ettiğini belirtti. Başkan Zeybek; "Sahada 350 personel ve 100’den fazla araç ve ekipmanlarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan tuzlama çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Yoğun yağış ardından çalışmalar yapıldı ve kapalı yolumuz bulunmuyor. Bereketin cefa olmaması içinde bizlerin de 7/24 sahada olduğunu belirtmek istiyorum" diye konuştu. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim