Hayaldi gerçek oldu

Afyon Summer Futbol Fest 2015 Turnuvası sona erdi. 16 ülkenin canlı yayınlarla verdiği müsabakalarda dünyaca ünlü takımlar Afyon’da karşı karşıya geldi. Turnuva, “Hayalden öteye gidilemez” denilen Türkiye’nin en büyük spor kompleksinde yapıldı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın büyük gayretleriyle Fenerbahçe başta olmak üzere dünyaca ünlü takımlar ilimizde kamp kurdu Afyon Summer Futbol Fest 2015 Turnuvasına katıldı. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ve Olympiakos arasında oynanan karşılaşmayla Türkiye ve dünya spor kamuoyunun büyük ilgisini çeken turnuva şehrin tanıtımınada büyük katkı sağladı. Belediye Başkanı Burhanetttin Çoban’ın 2009 Yılı yerel seçimleri öncesi kamuoyuna açıkladığında tüm dikkatleri üzerine çeken,  bazı kesimlerce ise inandırıcı gelmeyen Spor Kompleksi de tam not aldı.

Çoban teşekkür etti

Başkan Çoban’ın 2009 yılı Mart ayında bir televizyon programında Afyonkarahisar kamuoyuna ilk kez tanıttığı ve o dönem, “hayalden öteye gidemez” yorumlarının yapıldığı Türkiye’nin en büyük Spor Kompleksinde yapılan müsabakalarla hayaller gerçek oldu. Halen yabacı ülke takımları ile Anadolu takımlarının müsabakalar gerçekleştirdiği kompleks için konuşan Başkan Çoban emeği geçenlere teşekkür eti. Başkan Çoban, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Bakanlık yetkililerine, TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk ve TOKİ yetkilileri ile eski Milletvekili Sait Açba’ya şükranlarını sundu.