Afyonkarahisar ve ilçelerinin tamamında bulunan Yeniden Refah Partisi üyelerini bir araya getiren “Birlik ve beraberlik” temalı iftar programına yoğun katılım olunca insan seli ortaya çıktı. İkinci Küçük Sanayi’de bulunan Sosyal Tesislerde gerçekleşen program tüm ilçe ve belde başkanlarının ve parti üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. İftar sonrası yapılan ve yaklaşık bir saat süren programda Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Gufran Çetinel ve kongresi yakınlarda tamamlanan Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır’ın gündem değerlendirmeleriyle başladı.

İLK DEFA YANYANA

“Birlik ve beraberlik” temalı iftar programı düzenleyen Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı yeni atamaları yapılan pek çok ilçe teşkilatıyla da ilk defa yan yana poz verdi. İl Başkanı Çetinel kendisini tanıtarak başladığı açıklamada “Göreve geldiğimizden bu zamana kadar henüz üç aylık bir süre geçti. Birim başkanlarımızla birlikte hummalı bir çalışma yaparak şimdiye kadar görülmemiş bir hızla neredeyse tüm ilçelerimizi ve beldelerimizde teşkilatlanmamızı tamamladık. Bu iftar vesilesiyle ilçe başkanlarımızın teşkilatlarıyla yakından tanışma fırsatımız olduğu için mutluyum. En başından beri kararlı ve emin adımlarla iktidara doğru koştuğumuzu söylüyoruz. Bugün bu kalabalık bunun en büyük ispatıdır. Adaletli yönetim anlayışımızı sadece ülkemize değil rahmetli Erbakan Hocamızın gösterdiği hedefte tüm dünyada hakim kılana kadar durmayacağız” dedi. Aynı saatlerde resmi kaynaklardan siyasi partilerin üye artış oranlarının da yayınlanması üzerine görüş bildiren İl Başkanı Çetinel Yeniden Refah Partisinin son üç ayda en hızlı büyüyen parti olduğunu belirterek bu büyümenin devam edeceğini ifade etti. Buna göre Yeniden Refah Partisi’nin resmi üye sayısı 202.589 olarak kaydedildi.

Mazaret bildiren iki ilçe teşkilatı dışında iftar programının ilerleyen bölümünde ilçe başkanlarına gecenin anısına katılım ve teşekkür plaketi verildi. İlçe başkanları ödüllerini İl Başkanı Gufran Çetinel ve Teşkilat Başkanı Selahattin Uğur’un elinden aldı.

MERKEZ İLÇE TAM KADRO

Yakın bir zaman önce tek liste olarak girdiği Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Kongresiyle seçilen Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır geniş çaplı bir değerlendirme yaparak hak ve adalet yolunda temsil sırasının Yeniden Refah Partisinde olduğunu bunu engellemeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirtti. Merkez İlçe Başkanı Çakır “İnandıktan sonra, mazlumu gözetip zalimin karşısında bir elif gibi durduktan sonra hak mücadelesinde ki yerimizi bizlerde alacağız” diyerek diğer siyasi partilere iktidar yolunda meydan okudu. İftar programına Merkez İlçe Teşkilatından yoğun bir katılım olurken programın bir bölümünde yeni görevlendirilen belde başkanlarına görevlendirme yazıları Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır tarafından takdim edildi. >>ODAK HABER MERKEZİ