Vali Gökmen Çiçek 2020 yılında göreve başladığı Afyonkarahisar’da, Türkiye’nin en değerli turizm merkezlerinden birisi olan Frig Vadisi’ndeki potansiyeli fark ederek hayata geçirdiği projeler ile İhsaniye ilçesine bağlı Ayazini köyünü adeta sil baştan yeniledi. Afyonkarahisar ile birlikte Eskişehir ve Kütahya sınırları içerisinde kalan 3 bin yıllık tarihi Frig Vadisi’nde imza attığı projelerle Frig Vadisini adeta Türkiye’nin göz bebeği haline getirdi.

“EKONOMİYE KATMA DEĞER SAĞLADI”

Vali Gökmen Çiçek’in medyada kendinden çokça söz ettiren ve ülke çapında ses getiren çalışmalarından biride Türkiye’nin gündemine oturan Kadın Kültür Evleri projesi oldu. İlçelere kurduğu Kadın Kültür Evleri’nde birçok kadının meslek sahibi olabilmesi için olanak sağlarken aynı zamanda kadınların atölyelerde ürettiği ürünlerle de ekonomiye ciddi anlamda katma değer sağladı.

YENİ VALİ GÜREN YİĞİTBAŞI

Son kararname ile Kayseri’ye atanan Vali Çiçek’in önümüzde ki günlerde kentten ayrılacağı öğrenilirken, Vali Çiçek’in yerine ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Kübra Güren Yiğitbaşı atandı.

Böylesine canla başla Afyon için çalışan Vali Gökmen Çiçek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tensipleriyle yayınlanan ‘Valiler Kararnamesi’ ile Kayseri Valiliği görevine atandı. Atama kararını sosyal medya adresinden duyuran Vali Çiçek, “Afyonkarahisar’da görevim süresince beni bağrına basan, desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime şükranlarımızı sunuyor, gönülden teşekkür ediyorum”  sözleriyle tüm Afyon halkını duygulandırdı. Bu kararın ardından twitter da Vali Çiçek adına başarı ve tebrik tweetleri sosyal medyada sel oldu.  HABER: BETÜL ÖZDEMİR

Editör: TE Bilisim