Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Beyyazı Ortaokulu - Beyyazı İmam Hatip Ortaokullarında düzenlenen sergi açılışlarına katıldı.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar, Şube Müdürleri Sezai Keklicek  ve  Medeni Buğra, Okul Müdürleri ve davetliler Beyyazı Ortaokulu -Beyyazı İmam Hatip Ortaokulunda bünyesinde açılan "2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Sonu Görsel Sanatalar - Teknoloji Tasarım Sergisi" ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan" El Sanatları ve Dekoratif Ev Tekstili Sergisi" ne katıldılar.

Öğrencilerin, öğretmenlerin ve kursiyerlerin hazırladıkları stantları gezerek inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın; okul müdüründen sergi ve kurslar hakkında bilgi aldı. Daha sonra okulda öğrencilerle bir araya gelip onlarla sohbet etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın; yapılan çalışmalardan dolayı yönetici, öğretmen, kursiyer ve öğrencileri tebrik ederek ziyaretlerine son verdi. ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim