Açılış törenine Kaymakam Bilici’nin yanı sıra Kaymakam Refiki Funda Hamza, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılışın ardından öğrenciler tarafından hazırlanan projelerin bulunduğu stantları gezen Kaymakam Bilici, hazırlanan projeleri tek tek inceleyerek, projeleri hazırlayan öğrencilerden projenin amacı, hedefi ve faydaları hakkında bilgiler aldı.

Bilimsel farkındalık yaratmak ve öğrencilerin kendilerini gerçekleştirmelerine fırsat vermek amacıyla geliştirilen bu projelerin önemine değinen Kaymakam Bilici, TÜBİTAK projelerinin Matematik, Edebiyat, Tarih, Coğrafya, Teknik, Bilimsel, Sosyal ve Kültürel etkinlikleri bünyesinde barındırarak pratik zekâyı ortaya çıkarıp öğrencilerin özgüven kazanmalarına katkı sunduğu belirtti.

Kaymakam Bilici, projelerin hazırlanmasında emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

 

Editör: TE Bilisim