Geçmiş tarihi spor başarılarıyla dolu olan ve Türk sporuna çok sayıda milli sporcu yetiştiren Şemsettin Karahisarı Ortaokulunda okulların kapanmasına sayılı günler kala okulda Futbol, Basketbol ve Voleybol branşlarında düzenlenen Spor Bahar Turnuvasında futbol heyecanı sona erdi.

casino dünya giriş

12 ŞUBE KATILDI

 5.sınıflar arasında düzenlenen futbol turnuvasına 12 şube katıldı. Eleme usulü oynanan karşılaşmalar büyük çekişme içerisinde geçti.  Turnuvanın sorumluluğunu yürüten Beden Eğitimi Öğretmeni Çetin Mutlu’nun hakemliğini de yaptığı turnuva büyük ilgi gördü. Turnuva hakkında bilgi veren Mutlu, “Turnuvamız büyük çekişme içerisinde geçti. Birbirinden güzel ve çekişmeli geçen karşılaşmalarda öğrencilerimizin yetenekli olanlarını belirledik. Önümüzdeki yılki okullar arasındaki maçlarda okul takımımızda yer alacaklar. Turnuvanın düzenlemesinde kattı veren başka okul müdürümüz Süleyman Orhan olmak üzere idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza verdikleri destek ve kattı için teşekkür ediyorum” dedi.

FİNAL MAÇLARINA YOĞUN İLGİ

Turnuvanın üçüncülük maçı 5/L ile 5/G arasında oynandı. Karşılıklı gollerin atıldığı maçta rakibini 3/2 yenen 5/L turnuvanın üçüncüsü oldu. Final maçında sınıf öğretmenleri Adnan Koç’un verdiği destek ve taktik ile rakibi 5/F’yi akıllı oyun ile 4-1 gibi farklı skorla yenen 5/i turnuvanın şampiyonu oldu. Maç bitiminde şampiyonluklarını arkadaşları ile birlikte kutlayan 5/i sınıfı öğrencilerinin şampiyonluk kupalarını okul müdürü Süleyman Orhan verirken, ikinci olan 5/F sınıfının kupasını müdür yardımcısı Necan Dündar, üçüncü olan 5/L’nin kupasına da müdür yardımcısı Tülay Can takdim etti. Turnuva öğrencilere birlik ve beraberliklerini pekiştirdiği gibi sınıflar arasındaki arkadaşlıkları da güçlendirdi. ODAK ÖZEL HABER/ AHMET SARLIK