Afyon Kocatepe Üniversitesini ÜNİLİG de başarı ile temsil eden Korumalı Amerikan futbol takımını VictoryWalkers  Kulüp Başkan Yardımcı Erdem Güneş  sezon boyunca kendilerine destek olan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile Belediyenin Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sami Çetinaktı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette geçirmiş oldukları sezonda sporcuların idman yapacakları saha başta olmak üzere   ulaşım sorununu çözmek için Afyonkarahisar Belediyesi Başkanı Mehmet Zeybek’ten yardım istediklerini dile getiren Erdem Güneş, “Sağ olsun hem belediye başkanımız hem de Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürümüz Sami Çetinaktı beyden büyük ilgi ve destek gördük. Kendileri bizlere yardımcı oldular. Misafirperverlikleri ve desteklerinden dolayı Sayın Çetinaktı’ya çok teşekkür ediyoruz” dedi.

DESTEĞE DEVAM

Ziyaret hakkında bilgi veren Çetinaktı, “Şehrimizin İlk ve Tek Korumalı Futbol Takımı Walkers'ın Emektar ve vefakar yöneticisi Erdem Hocamızı Müdürlüğümüzde Ağırladık. Takımımıza vermiş olduğumuz desteklerden dolayı teşekkür ederek takımın formasını hediye ettiler. Belediye olarak şehrimizde faaliyet gösteren tüm takımlarımızın her zaman yanındayız” dedi. ODAK HABER/AHMET SARLIK

 

Editör: TE Bilisim