Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, ilçemizde görev yapmakta iken farklı il ve ilçelere tayin olan hakim ve savcılar için organize edilen yemeğe katıldı. Yemekte yaptığı konuşmasına tayini çıkan hakim ve savcılara Emirdağ’da yaptıkları özverili hizmetlerden ötürü teşekkür ederek başlayan Kaymakam Bilici, beraber geçirdikleri süre içerisinde birlikte çalışmaktan memnun olduğunu ifade etti.

Kaymakam Bilici, “Göreve başladığımız günden itibaren vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için çalıştık. Bu çalışmaları da yerine getirirken bütün kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği ve koordinasyon içerisinde çalıştık. Bu anlamda ilçemizde görev yapan hakim ve savcılarımız, buradan güzel intibalar bırakarak ayrılıyorlar. Tayin olan hakim ve savcılarımıza yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek başarılar diliyorum” dedi.

Kaymakam Bilici’nin konuşmasının ardından tayini çıkan hakim ve savcılara Kaymakam Osman Bilici, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut ve protokol üyeleri tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Plaket takdimin ardından yemek organizasyonu Türk Halk Müziği canlı müzik gösterisi ile son buldu. Yemek programına Kaymakam Bilici’nin yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut, Adalet Komisyonu Başkanı Murat Serdar Çakıroğlu, Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin, Emirdağ Adliyesinde görevli hakim ve savcılar, Adliye personeli ve ilçemizdeki avukatlar katıldı.  >>ODAK HABER MERKEZİ

 

 

Editör: TE Bilisim