Çeşit çeşit baharatlarıyla damağa, eşsiz sunumuyla göze hitap eden Tavuk Dünyası, yeni şubesini Triovista Konakları’nda hizmete açtı. Gerçekleştirilen açılışa İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, ATSO Meclis Başkanı Mehmet Sıtkı Merdivenci, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, ATSO Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi Adnan Demirel, Megabirlik Medya CEO’su Mehmet Emin Güzbey,  iş adamları ve davetliler katıldı.

GELİŞEN BİR BÖLGE

Açılış duaların okunmasıyla başladı. Daha sonra il protokolü tarafından kesilen kurdelenin ardından Tavuk Dünyası’nın açılışı gerçekleştirildi. İşletme Sahibi Mustafa Gül, mutlu olduğunu ifade ederek, istihdama katkı sağladıklarını söyledi. Gül, “Bugün burada dostlarımızla beraber yeni bir mekanı açmanın heyecanı içerisindeyiz. Triovista Konaklarında kendi yerimizde, buranın yapımını da kendimiz gerçekleştirdik. Gelişen bir bölgede, Afyon’a bu markayı kazandırmaktan dolayı son derece mutluyuz. Afyonkarahisar için hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 

HAYIRLI OLSUN

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Tavuk Dünyası’nın yeni şubesinin hayırlı olmasını temenni ederek, “Afyonkarahisar artık gelişiyor. Hizmet sektöründe yeni yerler açılıyor. Bu yeni iş yerinin de hem Gül ailesine hem Afyon’umuza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.  İşletmeci, Genç Girişimci Gamze Gül Aşkın ise yeni şube açmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyleyerek, “Daha önce Park Afyon AVM’de 7 yıldır devam ettirdiğimiz bir işletmemiz vardı. Şu anda da burada hizmet vermeye başladık. Yaklaşık 20 çeşit ürünümüz mevcut. En çok tercih edilen tavuk çeşidimiz şefin tavası” dedi.  Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş da, Tavuk Dünyası’nın yeni şubesinin hayırlı olmasını dileyerek, “Erkmen Beldesi Afyonkarahisar’ın parlayan yüzü. Sadece binaların değil, iş yerlerinin açılması da bizlere ayrı bir güzellik katıyor” dedi. >>ODAK HABER MERKEZİ