MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Geçtiğimiz haftasonu oğlu İlyastekinTaytak’ı evlendirdikten sonra haftabaşı itibariyle Afyonkarahisar ziyaretlerine ara vermeden devam etti. İl Başkanı Mehmet Kocacan, Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek ve İl Sekreteri Beytullah Bostancı'nın da eşlik ettiği ziyaretlerde Taytak, haftanın ilk gününde Fethibey Belediye Başkanı Mustafa Özdemir’i, Çayırbağ Belediye Başkanı Ali Çalışır’ı, Beyyazı Belediye Başkanı Asım Altıntaş’ı ziyaret etti. Afyonkahisar Valiliği ve Afyonkahisar Belediyesi tarafından ortak düzenlenen 24 Temmuz Basın Bayramına da katılan Milletvekili Taytak, ilimizde görev yapan basın mensuplarının gününü kutladı.

TALEP VE İSTEKLERİ DİNLEDİ

Milletvekili Taytak ikinci gününde ise Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutcu’yu, Sülün Belediye Başkanı Şükrü Bacak’ı ve Nuribey Belediye Başkanı Abdullah Çakmak’ı da ziyaret etti. Beldelerde yapmış olduğu ziyaretlerde esnaf ve çiftçi kesimi ile de buluşan Taytak, talep ve istekleri dinledi.MHP’li belediyelerin çalışmalarından oldukça memnun kalan Taytak, üretken belediyecilik anlayışı ile MHP’li belediyelerin kendi bölgelerinde önemli hizmetler yaptığını ifade etti. Milletvekili Taytak, “MHP’li belediye başkanlarımız kendi bölgelerinde seçim öncesi vermiş olduğu sözlerin büyük bir kısmını yerine getirdiklerini ve üretken belediyecilik anlayışı önemli yatırımların yapıldığını yerinde gördük. Vatandaşlarımız ise belediye başkanlarımızdan oldukça memnunlar. Bizler Ankara’da belediye başkanlarımızın talep ve isteklerinin bir çoğunu yerine getirme imkanı bulduk. Afyonkarahisar için vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HER YATIRIMDA İMZASI VAR

MHP'li belediyelerin kendi bölgelerinde önemli hizmetlere imza attığını söyleyen MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, "2019 yılında yapılan yerel seçimlerden sonra vatandaşların talepleri doğrultusunda kendi bölgelerinde hizmet etmeye devam eden belediye başkanlarımız, Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beyin Ankara'da vermiş olduğu destekler ile önemli yatırımlara imza atmışlardır. Başkanlarımızın hizmet ve yatırımları devam edecektir" diye konuştu.Milletvekili Taytak'a vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanları, kendi bölgelerinde yapmış oldukları her yatırım ve hizmetin altında Milletvekili Taytak'ın imzası olduğunu ifade ettiler.  ODAK HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilisim