5 Ağustos’tan itibaren Özdilek Departman Mağazalarında geçerli olacak kampanya kapsamında ziyaretçiler, 30 Eylül 2022 tarihine kadar giyim ürünleri ve ayakkabılarda yapacakları alışverişlerinde, yüzde elliye varan indirim fırsatlarını yakalayabilecek.

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARI BARINDIRIYOR

Dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran Özdilek Departman Mağazaları, büyük sezon indiriminde sezonun sevilen parçalarını, avantajlı kampanyalar ve fiyatlarla kullanıcılarıyla buluşturuyor. Özdilek, yaz alışverişini henüz tamamlamayanlar için kadın giyimden erkek giyime, çocuk giyimden aksesuara kadar 7’den 70’e herkes için her tarza uygun ürün seçenekleri sunuyor.

ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Kadın, erkek, çocuk giyim ürünleri ve ayakkabılarla birlikte; mayo, pijama gibi ürünleri de indirim fırsatlarıyla raflarda ziyaretçilerini bekliyor. Birbirinden farklı markaların en şık ürünlerini, yüzde elliye varan indirim fırsatlarıyla bulmak mümkün oluyor. Özdilek, kaliteli şıklığı uygun fiyata temin etmek isteyen herkesi, büyük sezon indiriminden yararlanmaları için mağazalarına bekliyor. >>BETÜL ÖZDEMİR

Editör: TE Bilisim