Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Evciler İlçesi ile ilçeye bağlı Gökçek ve Baraklı köylerinde esnaf, vatandaşlar ve üreticilerle bir araya gelerek sıkıntıları yerinde dinledi. Milletvekili Köksal'a ziyaretlerinde CHP Evciler İlçe Başkanı Çetin Aytekin ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik ettiler.

SAHADAYIZ…

Milletvekili Burcu Köksal, CHP olarak her zaman sahalarda olduklarının altını çizerken "Sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatil döneminde değil her zaman vatandaşlarımızla iletişimi kuvvetlendirmeye, dertlerini ve taleplerini dinlemeye devam ediyoruz” dedi.  Milletvekili Köksal sadece fotoğraf çekinmek için değil sıkıntılı vatandaşların sıkıntılarını gidermek ve kalıcı çözüm önerileri bulmak adına sürekli olarak sahalarda olacaklarını kaydetti.  

PAHALILIK

Evciler, Baraklı mevkilerinde vatandaşlarla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekil Burcu Köksal , mevcut ekonomik şartların vatandaşın belini büktüğünü belirtti. Milletvekili Köksal  "Kimsenin huzuru yok. Eksiden yarını düşünüp tasarruf yapılırdı; şimdi ise sabit gelirlinin maaşı 3-4 saat içinde kira ve borçlara gidiyor. Çiftçi, uzun vadeli borçlanarak aldığı hammaddeyi karşılıyor. İşverenin durumu da farklı değil. Yüksek enflasyon, yüksek hammadde fiyatı ve yüksek akaryakıt, ekonomide üretimi adeta eritmiş. Hazıra dağ dayanmaz derler; ne yazık ki vatandaş da iktidar gibi ihtiyat bütçesinden harcıyor." dedi.

İKTİDARIN TUTUMU

Baraklı Köyü'nde 3 yıldır su sıkıntısı yaşandığını belirten Köksal, ziyaretleri esnasında "Evciler'de gördükleri tablonun bu kadarla da sınırlı olmadığının altını çizdi. Milletvekil Köksal açıklamasının devamında “ Yıl 2022, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100'üncü yılına bir yıl kalmış. Evciler'in Baraklı Köyü hâlâ su sıkıntısı çekiyor.Üç yıldır su sorunu yaşayan köylüler, son üç ayda susuzluktan çamaşır ve bulaşık bile yıkayamıyor” diyerek iktidara yüklendi.  >>ODAK HABER MERKEZİ