Başkan Çetinel, yazılı basın açıklamasında parti çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Çetinel, Genel Başkan Erbakan’ın Afyonkarahisar ziyaretinin genel merkez tarafından 18 Eylül Pazar günü olarak bildirildiğini belirtti. Çetinel, "Geleceği tarih bugün itibariyle netleşti ve 18Eylül günü Sayın Genel Başkanımız ilimize gelecek. Programı ile ilgili herhangi bir şeyhenüz gelmedi. Sadece il kongremizin de olması hasebiyle ilimizi ziyaret edeceği bizlere bildirildi. Bizler de en güzel şekilde Milli Görüş Liderimizi ağırlayacağız. Sayın Genel Başkanımız da Afyonkarahisar’a gelmekten büyük bir mutluluk duyacaktır. Bizler de ona bu mutluluğu yaşatmak ve devam ettirmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Genel Başkan Erbakan’ın programıyla alakalı medya mensuplarını bilgilendireceklerini belirten İl Başkanı Çetinel“18 Eylül tarihinde ülkemizi etkileyecek olağanüstü bir durum oluşmadığı sürece Genel Başkanımızın ajandasında olacağız” dedi.

AFYONKARAHİSAR’IN YERİ APAYRI

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın 18 Eylül Pazar günü Afyonkarahisar programı kapsamında konuşan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Gufran Çetinel, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan için Afyonkarahisar’ın ayrı bir yeri olduğunu ifade etti. İl Başkanı Çetinel,“Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde Merhum Yörükzade Ahmet Fevzi Efendi, Milli Görüşün Merhum Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın rahle hocası olduğunu göz önüne alırsak bu toprakların genel başkanımız için apayrı bir yeri olduğunu söyleyebiliriz” dedi.

Genel Başkan Erbakan’ın 18 Eylül’de ilimizde yapılacak 2. Olağan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Kongresi kapsamında geleceği bildirildi. >>ODAK HABER MERKEZİ