İkinci lig beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz ikinci yarıya iki beraberlikle başladı. Devre arası takımdaşlık konusunda verimli bir kamp dönemi geçirdi Afyon ama kayıplarda verdi Ali Aydemir, Berat, Yavuz Selim takımdan ayrıldı takıma katılan oyuncu henüz olmadı ama altyapıdan 6 oyuncu A takımla kamp sürecini beraber geçirdi bu özkaynak düzeni adına sevindirici gelişme , kulüp başkanı Süleyman Karakuş’un özverili ve fedakar işlevlerine belediyenin tüm desteğine rağmen şehrin dinamitlerinden takıma destek alınamaması ve maddi sıkıntıların yarattığı negatif ortama rağmen takım kolej havasında çalışamalarını sürdürdü.

Bursa deplasmanı her zaman zordur her ne kadar Bursa genç oyuncularla mücadele etsede kaliteli ayaklara sahip meşhur altyapısı sayesinde ve taraftar gücüde olan bir takım. 

Oyuna kontrollü başladı temsilcimiz Uygar - Kaan - Olcay merkezde kanatlarda Eray - Atakan önde de Ege görev aldı müdafada Eren - Şiyar tandemi kanat müdafasında ise Alper ve Mahmut görev aldı Kalede ise Anıl . Atakan ilk devre sakatlandı yerine Mustafa Özbay dahil oldu Mustafa sağ kanatta görev aldı.

İkinci yarıya bireysel bir hatadan gol yiyerek geride başladı temsilcimiz golden sonra geriye yaslanan ev sahibi karşısında baskısını artırdı temsilcimiz saha içerisinde formasyon değişiklikleri dikkat çekti ikinci yarıda İsmail oyuna dahil olup sağ beke geçti Alper forvet bölgesinde görev almaya başladı , rakip yarı alana yerleşen temsilcimiz topa sahip olmasına karşın pozisyon üretmede sıkıntı çekti bir müddet sonrası baskısını artıran temsilcimiz ciddi pozisyonlar üretti kanatları etkin kullanmaya başladı ama bu dakikalarda ise Bursa kalecisi Deniz devleşti performansıyla yine Enver Cenk , Çağatay , Abdullah Tazgel ve Hasan Sabri Karaca’da dikkat çekici performans sergiledi . Maçın son diliminde de tüm hatlarıyla gol arayan risk alan temsilcimiz aradığı gole uzatma dakikalarında ulaştı İlke’yle eşitliği yakaladı ve zorlu deplasmandan bir puan çıkarmayı başardı , ne kadar genç ağırlıklı bir kadroylada oynasa bir ekol bir kültüre sahip futbolda Bursa özgüveni yüksekte bir takım içinde bulunulan şartlara bakıldığında yenemiyorsan yenilmeyeceksin mottosu bu maçın hikayesini doldurur. Takım mücadele açısından her maç hatrı sayılır seviyede ama alternatif oyuncu sayısının azlığı ve bazı bölgelerdeki kalite eksikliği skorlara yansıyor …
Şehir olarak Müthiş bir gelişim içinde olan Afyon bir çok özelliğiyle yerli turistlerin ilgisini çekmekte aynı zamanda bağlantı noktası olması ve termal turizmin getirdiği avantajda cabası şehirde bu nedenle bir çok yerli yabancı yatırmcı mevcut bu şehre bu güce süper lig yakışır aynı zamanda inanılmaz tesislere sahip futbolda Afyon . Yönetime ve takıma destek olmak bu markayı güçlendirmek bütün şehrin dinamitlerine iyi gelecektir . Şehrin ileri gelenlerinin taşın altına elini sokması ve bu nimetin bu seviyelerin kıymetini bilmesi ve futbolun sosyo kültürel anlamdan gücünün farkına varması lazım bu takım herkesin sahip çıkılmalı. 
Yoksa kaybettiğin bir ünvânı yeniden kazanmak kolay olmuyor..