Mehmet Özer

Afyonkarahisarımızın köklü firmaları arasında yer alan ve şehre büyük katma değer katan Özerband gururumuz olmaya devam ediyor. Firma sahibi olan hayırsever iş insanı Mehmet Özer 3 yıllık özverili çalışma sonrası ülkemizde ve Avrupa’da bir ilki başardı.

Özerband Avrupa’nın ilk ve tek yanmaz bandını imal etmeyi başardı. Özerband firması iş ortağı MAS Firması ile 3 yıllık uzun uğraşların sonucu Avrupa’nın ilk ve tek yanmaz bandını imal etmeyi başararak gururumuz oldu.

Mehmet Özer. Yusuf Ağanın torunu. Son derece başarılı bir iş insanı. Kendisine, firmasına ve ortağı MAS Firması Sahibi Mr. JaroslavSok’a inanarak üç yıl içerisinde büyük bir başarıya imza attı.

 Artık madencilerimiz daha güvende olacak, acılı aileler olmayacak bu band sayesinde. İnanması güç olsada Afyonkarahisarlı bir iş insanı başardı bu işi. Ne kadar gurur duysak azdır. Tebrikler Mehmet Özer’e, tebrikler Özerband’ın her bir çalışanına.

Vaka sayıları artıyor

11 Mart tarihinde ülkemizde de görülen koronavirüs vakaları son günlerde ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de artmaya devam ediyor. Valimiz Gökmen Çiçek önderliğinde Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş’un katılımıyla il genelinde geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştirildi.

Önceki gün AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısı sonrası Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ile biraz sohbet ettik. Başkanımızda kurallara uyulması gerekliliğine dikkat çekerek, maske, mesafe ve hijyen konularında uyarılarda bulundu. Başkan ilimiz genelinde vaka sayılarının da arttığını belirtti. Lütfen dikkat edelim ve maskelerimizi takalım, sosyal mesafe kurallarına uyalım.

Mastechef çok önemli

Afyonkarahisar Belediyesi çok güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Özellikle sosyal belediyecilik alanında yapılan hizmetler çok önemli.

Belediye Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş önderliğinde ki çalışanları canı gönülden kutluyorum.

Malumunuz olduğu üzere geçen günler içerisinde manşetten duyurduğumuz bir haber vardı. TV 8’in izlenme rekorları kıran Masterchef ilimize geldi. Dün başlanan çekimler üç gün boyunca sürecek. Güzel bir jüri oluşuyor. Valimiz Gökmen Çiçek’inde bulunacağı jüri yarışmacıların yapacağı ürünleri tatacak ve not verecek. İlimizin tanıtımı açısından son derece önemli olan bu programın önemini bazı kişiler anlayamamış durumda ne yazık ki.

Son derece büyük bir tanıtım fırsatı olan bu program 30 Ağustos Zafer Bayramında yayınlanacak. İlimizin büyük firmaları ayaklarına gelen bu fırsatı kaçırmaz diye umuyorum. Bekleyelim görelim bakalım neler olacak.