Güneşli başlayan şubat ayı tüm ülkede yerini hak ettiği beyazlığa bıraktı.

Afjet Afyonspor’un deplasmanda oynayacağı Kocaelispor maçı kar nedeniyle 28 Şubat tarihine ertelendi.

Voleybolda ise Afyon Belelediye Yüntaş deplasmanda İstanbul BB maçı öncesi yolda kardan kaynaklı bir kaza yaptı. Ama bu maçın oynanmasına engel olmadı. Skor ise  hava gibi soğuktu: 3-1 

Son Skor Üzmüştü

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Afjet Afyonspor son haftalarda aldığı güzel sonuçlardan sonra Çorumspor maçında sahadan 0-1’lik yenilgi ile ayrılmıştı. Son haftalardaki güzel oyun ve güzel skor karşısında alınan bu yenilgi yüzlerin asılmasına neden olmuştu… Bu moral bozukluğunu atlatan takım Kocaelispor maçının hazırlıklarına başlarken Teknik Direktör Bahaddin Güneş de bir sonraki maçlar için mücadeleye devam sinyalini vermişti. Arada yenilgiler ve puan kayıplarının olacağını bizler de söylemiş ve o dönemlerde de takıma desteğin sürmesi gerektiğini söylemiştik. Her şeye rağmen takım son haftaya kadar bu mücadelenin içinde olacaktır.

Kocaelispor Ertelemesi İyi Olabilir

Afjet Afyonspor’un maç yaptığı hafta Kocaelispor bay geçmiş ve dinlenmişti. Özellikle yenilgi sonrası oynanacak olan Kocaelispor maçının ertelenmesinin iyi olduğunu düşünüyorum. Her şeyde bir hayır vardır. Dinlenmiş ve kendini toparlamış olan Afjet Afyonsporun arka arkaya çıkacağı Kocaelispor, İnegölspor maçlarından iyi sonuçlar alacağını ümit ediyorum.

Güneş: “Yoğun Tempodan Geldik”

Teknik Direktör Bahaddin Güneş de maçın ertelenmesi ile ilgili olarak “Biz yoğun tempodan geldik. Saha şartlarından dolayı federasyon maçı erteledi. Biz de çalışmamızı yapıp bir ara vereceğiz. Sonra maç için toplanacağız” dedi.

Voleybolda Kritik Maçı Kaybettik

AXA Sigorta Efeler Liginin Afyon Belediye Yüntaş bir süredir arka arkaya aldığı galibiyetlerle yükselişe geçmişti. Geçtiğimiz hafta sonu Tokat Plevne ile karşılaşmasından 3-0 galip ayrılan takım İstanbul BB deplasmanından 3-1’lik yenilgi ile döndü. İstanbul BB, maç öncesinde 2 maç eksik ve 20 puanla 15. sırada bulunuyordu İstanbul BB için artık son atımlık barutları olduğunu söylemiştik. 25-19 ve 25-20 kaybedilen iki setten sonra üçüncü setin 25-27’lik skorla kazanılmasının bir enerji vereceğini düşünmüştük. Bu deplasmandan en azından 1 puan ile dönülebilirdi. Ama dördüncü sette İstanbul BB maçı 25-22 kazanmasını bildi ve yeniden potaya döndü. Düşme hattında doğrudan Afyon Belediye Yüntaş’ın rakibi olan İstanbul BB ümitlerini artırdı. Afyon Belediye Yüntaş ise rakiplerinin nefesini ensesinde hissetmeye devam etti.

Şubat ayı… Havalar soğuk, skorlar soğuk…

Mart ayının takımlarımıza kazma kürek yaktırmaması için çalışmalarını artırması şart… Soğuk skorlar ümitleri kırabilir.