‘’ Şayet erken seçim olmazsa, 2023 yılında yapılacak seçimler için Millet ittifakını zor günler bekliyor ‘’ diyor siyasi analistler…

CHP ve İYİ Partinin bugüne kadar Cumhurbaşkanı adayını belirlememesi veya açıklamaması vatandaşlarımızın kafasında soru işareti olarak gizemini koruyor. KILIÇDAROĞLU'na bakılırsa CHP Genel Başkanlığı bütün makam ve mevkilerden daha önemli. Ölene kadar koltuğu kimseye vermeyede niyeti yok.

Sayın Meral AKŞENER ise  Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU’na FATİH diye sesleniyor.Övgüler, Yergiler  öylesine cıvıdı ki, yakında Muharrem İNCE’de  ‘’Esas Atatürk benim’’ derse hiç kimse şaşırmasın.

Muhalefet partileri henüz kendi aralarında anlaşabilmiş değil. Sayın Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Temel Karamollaoğlu ve diğer irili ufaklı partilerin yapılacak ilk seçimde nasıl bir mevzi alacağını şimdiden kestirmek pek mümkün değil.

Aslında bazı vatandaşlarımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a karşı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur YAVAŞ’ın rakip olabileceğini söylüyorlar ama Sayın AKŞENER ve KILIÇDAROĞLU’nun Ankara’yı kaybetmek pahasına Mansur YAVAŞ’ ı aday yapmayacağını söylüyorlar.Sizin anlayacağınız siyaset tam bir cadı kazanı…

Muhalefette bu kadar egoistlik ve bencillik  varken tek bir aday etrafında birleşmeleri de pek mümkün görünmüyor.Bu arada Cumhur ittifakında ‘’ Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır ‘’ diyerek açık bir destek veren Sayın Devlet BAHÇELİ’yi buradan tebrik etmek istiyorum.

Sayın AKŞENER ve KILIÇDAROĞLU bu kafada devam edecek olurlarsa, Müslüm Gürses’in ‘’ Hayalle yaşadık gerçek dünyada, zamanı içmişiz haberimiz yok’’  şarkısını söylemeye devam  ederler. Siyaset dediğiniz şey kaybetmek için değil kazanmak için yapılır. Yirmi yıl koltukta oturup’ ta kaybedenler  suçu millette değil kendisinde araması gerekir.

Ne günlere kaldık ey Gazi Hünkar..