Atatürk’ün partisine nereden gelip’te çöreklendi bilmem ama bildiğim bir şey varsa milli yanını hiç göremediğim  CHP  Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’ nun Başdanışmanı Ünal ÇEVİKÖZ söz ve tavırlarıyla siyaseten sevimsizliğini ortaya koymaya devam ediyor.

Azerbaycan, Irak, Birleşik krallık gibi bazı ülkelerde T.C Devletini temsilen Büyükelçilik yapmış birisinin Türk Dış politikasında Amerika ve BOP eksenli görüşler ileri sürmesini de doğrusu anlayabilmiş değilim. Kendisiyle kişisel hiçbir sorunum yok ancak bu adamı Atatürk’ün partisi CHP’de yakıştıramadığımı ifade etmeden geçemeyeceğim.

CHP’liler ipnotize mi oldu da partilerindeki bu keşmekeşliğe sessiz kalıyorlar. CHP’ye gönül vermiş vatandaşlarımızın yüreğindeki Atatürk sevgisini öldürmek için bu kadar özel bir çalışmaya ve tertibe ihtiyaç duymak için hangi bedeli ödediler acaba?

Liberal tayfanın partide kurduğu kumpasa sessiz kalarak kim hangi menfaati elde edecek. HDP’nin rahmetine sığınmış bir CHP’ ye iktidar bereketimi gelecek sanıyorsunuz. Bakınız partinizin üst yönetimindeki Ünal ÇEVİKÖZ  Mavi Vatan konusunda Yunanlılarla aynı düşünüyor. Yani ‘’ 200 mile kadar uzanan alanı kendi egemenlik alanı olarak göremezsiniz. Görürseniz o zaman Size saldırgan yayılmacı derler ‘’ diyor.

‘’Türkiye Azerbaycan’a silah yardımı yaptı. Bölgeye  Cihadçıları gönderdi’’ diye bas bas bağıran bu adam Libya ile yapılan anlaşma mutabakatına da karşı çıkmış ve Güvenlik ve Askeri işbirliğini çizmeyi aşmak olarak yorumlamıştı.

Türkiye’nin Suriye’ye yaptığı operasyonlara da karşı çıkan Ünal ÇEVİKÖZ ‘’ Türkiye’ nin Suriye’de bulunmasını meşru kılacak hiçbir gerekçesi yoktur’’ diyerek sözde Atatürk’ün partisine yakışmayacak sözler sarfetmiştir.1994-1997 yılları arasında NATO’da memurluk yapan Ünal ÇEVİKÖZ demek ki kendisini hala NATO’da görevli bir eleman zannediyor.

CHP’nin iflah olmaz bu HDP aşkı bugünlerde öylesine tavan yapmıştır ki, Kürt sorunu denip ısıtılıp ısıtılıp önümüze temcit pilavı gibi konulan bölücü planları yeniden hayata geçirmeyi dört gözle beklemektedir. İktidar olabilmek adına herkese şirinlik muskası takabileceğini gösteren CHP’li yetkililere buradan seslenmek istiyorum.

Dış Polİtika da takındığınız tavırları isterseniz tekrar gözden geçiriniz. Altı Oktan birisi olan Milliyetçiliği parti programınıza yeniden koyunuz. Milliyetçilik lafla olmaz beyler..

Vatansever insanları üzdünüz. PKK’ya eyalet bağışlayan parti programınızla vicdanları yaraladınız. Ve hala Atatürk kelimesini ağzına alamayan İl başkanlarınız var. Ben bu satırları yazarken rahmetli Alparslan TÜRKEŞ’in bir sözü geldi aklıma..

Şöyle diyordu; ‘’ CHP şayet Atatürk’ün izinden gitseydi biz bu partiyi kurmazdık’’