Seçimlere henüz beş kala diyemesek de dar bir takvim aralığı kaldığını rahatlıkla söyleyebilirim. Bu zaman diliminde pek çok lideri Zaferin ve Termalin başkentinde ağırlayacağız. Eylül ayına doğru boynumuzu uzatıp bakacak olursak Yeniden Refah Partisi’nin il kongresi yapılacak.

Aynı gün KPSS’de var malumunuz… Sınav tekrarından dolayı sınava girecek olan öğrenci kardeşlerime ve emeklerinin karşılıklarını almaları dileğiyle şimdiden başarılar diliyorum.

İlk defa Odak satırlarından duyuralım!

Milli görüşün ikinci kırk yılının lideri –tam adıyla- Dr. Fatih Erbakan 18 Eylül Pazar günü ilimize teşrif ediyorlar.

İlk kez Afyonkarahisar’da kapsamlı bir program yapacak olan Dr. Fatih Erbakan’ın, Yeniden Refah Partisi 2 Olağan Afyonkarahisar kongresi için geleceğini biliyoruz. İl yönetimi olarak dolu dolu bir program üzerinde harıl harıl çalışılıyor diyebilirim.

Merhum Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın Afyonkarahisar ile ve dahi Bolvadin ile çok özel bir de bağı vardı.

Yörükzade Ahmet Fevzi Efendi, Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın rahle eğitmeni olduğunu biliyor muydunuz?..

Hatta Bolvadin’de bulunan Afyon Alkaloitleri Fabrikası bizzat Yörükzade Erbakan Hoca’nın; hocasının isteği üzerine kurulmuş olduğunu da dipnot olarak eklemekte fayda görüyorum.

Afyon ziyareti için henüz bir aydan fazla bir zaman dilimi var…

İlerleyen günlerde tüm detayları sizlerle ayrıca paylaşacağımın haberini de vermek istiyorum.

Şimdilik minik bir demo geçelim istedim…