Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri başarılı operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından da takdir edilen Afyonkarahisar NARKO timleri yine birbirinden önemli operasyonlara imza attı. Ekipler tarafından İscehisar ilçesinde sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde Doğukan A., Serkan Ö. ile Burak G.isimli şahısların üzerlerinde yapılan aramada 85 adet Extacy maddesi ele geçirildi.

Ortak operasyon

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ekipleri ile ortaklaşa gerçekleştirilen ortak operasyonda ise ilimiz merkezinde Şükrü D., Şükrü Ö. isimli şahısların üzerinde arama yapıldı. Yapılan aramada ise 27 adet Extacy maddesi ele geçirildi. Yine NARKO timleri tarafından Afyonkarahisar- Kütahya karayolu önünde yapılan uygulama esnasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta arama yapıldı. Yapılan aramada 50,33 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.  

1 kişi tutuklandı

Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de başarılı bir operasyona imza attı. İlçede uyuşturucu ve uyarıcı ticareti yapıldığı bilgisi üzerine Erkmen Mahallesi'nde bir otomobilde ve şahsın evinde arama yapan ekipler eroin ele geçirdi. Konu ile ilgili Abdullah A., Recep Ö., Emre T. ile Alaattin A. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Abdullah A. Tutuklanırken diğerleri serbest bırakıldı.

Ahmet IŞIK/ODAK ÖZEL

Editör: TE Bilisim