Toplantının açılışını yapan ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, “Geçen ayki toplantımızdan itibaren aramızdan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Yücel Albay’ın babası başta olmak üzere sevdiklerimize, dostlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, mekanları Cennet olsun. Meclis toplantımıza katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Toplantının ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci gündem maddelerinde ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, Meclis Üyeleri’ni bilgilendirdi. Toplantının ikinci gündem maddesinde 2023 yılı Haziran ayı karar özetleri oy birliğiyle kabul edildi.

OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Toplantının üçüncü gündem maddesinde 2023 yılı Haziran ayı Hesap Hülasası oy birliğiyle tasdik edildi. Bu gündem maddesinde ATSO Meclis Üyeleri Mehmet Burak Ertürk ve Emre Burak Tağ’ın soruları Genel Sekreter Ali Şenol tarafından cevaplandırıldı. Toplantının dördüncü maddesinde asgari ücret artışı sebebiyle yeni kayıt ve hizmetler karşılığı alınan ücretler görüşüldü. Bu gündem maddesinde Meclis Üyesi Ali İhsan Çiloğlu söz alarak görüşlerini dile getirdi. Gündem maddesi oybirliğiyle onaylandı. Toplantının beşinci gündem maddesinde ekmek fiyat tarifesi oy birliğiyle onaylandı.

Afyon'da Sivil Savunma Eğitimi ve Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi! Afyon'da Sivil Savunma Eğitimi ve Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi!

GÜZBEY SUNUM YAPTI

Toplantının altıncı gündem maddesinde ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey, Yönetim Kurulu’nun 2023 yılı Haziran-Temmuz faaliyetlerine ilişkin sunum yaptı. Güzbey’in ardından ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, güncel gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Toplantının “Dilek ve Temenniler” bölümünde, emekli olan personelin tazminatlarında kullanılmak üzere Kredi Garanti Fonu’ndan kredi kullanılmasına ilişkin Yönetim Kurulu önergesi oy birliğiyle kabul edildi. Toplantının bu bölümünde ATSO Meclis Üyeleri Mehmet Özer, Bekir Özerdem, Mesut Tabak, M. Önder Artuk, Ahmet Hikmet Dönerkaya, Süleyman Kırlıoğlu ve Mehmet Burak Ertürk söz alarak görüşlerini dile getirdi. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Meclis Üyesi Mehmet Burak Ertürk’ün ticari krediler hakkındaki sorusunu yanıtladı.

 ÖNEMLİ İŞLER YAPIYORUZ

ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, “Afyonumuzun saygın iş insanları, iş erbabı olmasa Meclisimiz olmaz. Herbirimiz kendi alanımızda önemli işler yapıyoruz. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın kuruluşundan bu yana emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hüsnü Serteser’e de yaptığı hizmetler dolayısıyla teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Muharrem ayınızı ve Aşure Gününüzü kutluyorum. Hac vazifesini yerine getiren Meclis Üyemiz Sayın Kadir Öğüt’e, hurma ikramı dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi. Çelikten, katılımları dolayısıyla Meclis Üyeleri’ne teşekkür ederek toplantıyı kapattı. HABER: BETÜL ÖZDEMİR

 

Editör: TE Bilisim