Barış ve huzur getirsin

MHP Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz, 15 Mayıs Cuma gününü 16 Mayıs Cumartesiye bağlayan gecede idrak edeceğimiz “Miraç Kandili’nin”  ülkemize, milletimize ve tüm Türk-İslam Âlemine birlik, beraberlik, sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini diledi.

Milletvekili Kemalettin Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi:“15 Mayıs Cuma gününü 16 Mayıs Cumartesiye bağlayan gecede idrak edeceğimiz, beş vakit namazın da farz kılındığı Miraç Kandili, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’e nasip olan mucizenin yıldönümüdür.  Bizler Peygamber Efendimizin Yüce makama ulaştığı bir mucizeyi ve bu mübarek yolculuğu ifade eden Miraç Kandilini kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.

Güzellikler artsın

Yılmaz, “Yüce Allah’a yönelmeli Ülkemiz, milletimiz ve tüm Türk-İslam âlemi için iyiliklerin ve güzelliklerin artması adına dualarımızı gerçekleştirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Türk-İslam âleminin Miraç Kandilini tebrik ediyor, toplum olarak birlik beraberliğimizin güçlendiği, iyilik ve güzelliğin hâkim olduğu, kin ve nefretin son bulduğu, insanlığın barış, huzur, birlik ve beraberliğin hüküm sürdüğü, hak ve hukukun hâkim olduğu bir yaşama vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim