Ziyaret, yeşil dönüşüm ve sürdürülebilirlik konularında farkındalık oluşturmak amacıyla, Yeşil Bina Sertifikası’na sahip ATSO Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi.

Ziyarete Çay MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Turan Ulaş ile Öğretim Görevlisi Erdoğan Özgür de katıldı. Program kapsamında ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, Yeşil Salon’da öğrencilere Afyonkarahisar’ın ekonomik yapısı, öne çıkan sektörleri ve yatırım potansiyeli hakkında kapsamlı bir sunum yaptı.

Taytak Dinar’da Vatandaşlarla Buluştu: "Gönül Köprülerimizi güçlendirmeye kararlıyız"
Taytak Dinar’da Vatandaşlarla Buluştu: "Gönül Köprülerimizi güçlendirmeye kararlıyız"
İçeriği Görüntüle

Ayrıca öğrenciler, ATSO’nun çeşitli birimlerini ziyaret ederek kurumun işleyişi ve yürütülen projeler hakkında bilgi aldı. Ziyaretin sonunda öğrenciler, sürdürülebilir kalkınma ve yeşil dönüşüm süreçlerine dair farkındalık kazandıklarını ifade etti.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN