Afyonkarahisar Merkez Selçuklu Mahallesi Uydukent bölgesinde hizmet veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Valat Miroğlu’nun muayenehanesinde 1. yıl dönümü dolayısıyla kutlama programı gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu programda doktorlar ve vatandaşlar bir araya gelirken, etkinlik canlı müzik eşliğinde gerçekleştirildi.
1. YIL KUTLAMASI
Afyonkarahisar’da Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Valat Miroğlu’nun Selçuklu Mahallesi’nde faaliyet gösteren muayenehanesi, kuruluşunun birinci yılı dolayısıyla özel bir program düzenledi. Kutlamaya çok sayıda davetli, sağlık çalışanı ve vatandaş katıldı.
HİZMET ANLAYIŞI VE ÇALIŞMALAR
Muayenehanede fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerinin yanı sıra fizyoterapi uygulamaları, manuel terapi ve enjeksiyon tedavileri de gerçekleştiriliyor. Kurumun, hastaların yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen bir sağlık hizmeti anlayışıyla faaliyet yürüttüğü belirtildi.
“HASTALARI ŞİFA İLE TABURCU EDİYORUZ”
yıl kutlaması öncesinde ODAK mikrofonuna konuşan Dr. Valat Miroğlu, “Yaklaşık 13 yıldır Afyon’da çalışıyorum. Son bir yıldır kendi muayenehanemi işletiyorum. Bugün de birinci yılımızı kutluyoruz. Burada amacımız hastalarımıza mümkün olduğunca fayda sağlamak, yaşam kalitesini artırmak ve güvenilir bir sağlık kurumu profili oluşturmaktır. Geldiğimiz noktada bunu başardığımızı düşünüyorum. Hizmetlerimiz kapsamında fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamaları yapıyoruz. Fizyoterapistlerimiz var, yeterli ekipmanımız bulunuyor. Bunun yanında manuel terapi ve enjeksiyon uygulamaları da gerçekleştiriyoruz. Bu yöntemleri hastalarımıza uyguluyor ve şifa ile taburcu ediyoruz” dedi.
YOĞUN KATILIM
Kutlama programına doktorlar, sağlık çalışanları ve çok sayıda vatandaş katılırken etkinlikte yoğun bir katılım gözlendi. Program boyunca canlı müzik eşliğinde keyifli anlar yaşandı.
KUTLAMA İKRAMLARLA SONA ERDİ
Konuşmaların ardından program, katılımcılara yapılan ikramlar ve muayenehane alanının gezilmesiyle devam etti. Dr. Miroğlu, temel hedeflerinin vatandaşlara fayda sağlamak olduğunu belirterek, bu amaçlarına büyük ölçüde ulaştıklarını ifade etti.


