Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Genel Başkanı Niyazi Ertaş birkaç gün önce Bolvadin İlçesinde meydana gelen yangın ile ilgili geçmiş olsun dileklerini iletmek için Bolvadin’e gitti. Yangında hasar gören işyerlerinin sahipleri ile görüşen Ertaş, yaraların sarılması için taşın altına elini koyduğunu belirtti.

‘TAM ZAMANINDA MÜDAHALE'

Yaklaşık 31 iş yerinin bulunduğu kısımda çıkan yangında can kaybının olmadığının, yüreklerin ferahlamasına büyük ölçüde katkı sağladığını bildiren Niyazi Ertaş, olayın yetkililer tarafından en kısa sürede kontrol altına alınarak daha büyük sorunların önüne geçildiğinin altını çizdi.

‘NİYAZİ ERTAŞ’TAN NAZİK HAREKET’

Esnafın büyük maddi zarara uğramasına çok üzüldüğünü ve üzerine düşen her şeyi  hemen yapacağını vurgulayan Ertaş, böyle durumlarda tek vücut olunmasının kötü günlerin unutulmasına da bir zemin hazırlayacağını söyledi.

Muhabir: TE Bilisim