Dünya Motokros Şampiyonası'nın Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek final yarışı olan Bitci MXGP Türkiye ile aynı anda yapılan Türkiye'nin en büyük entegre gençlik ve spor etkinliği Türkiye MotoFest'te heyecan ve coşku doruğa çıktı.

MANUŞ BABA VE EBRU YAŞAR KONSERİ

Şehrimizde 5. kez düzenlediğimiz Türkiye'nin festivali MotoFest’te ilk gün olduğu gibi ikinci günde binlerce kişi konser alanında gönüllerince eğlendi. Önce Manuş Baba’nın ardından Ebru Yaşar’ın sahne aldığı konserlerde birbirinden güzel şarkılar Afyonkarahisarlılar için seslendirildi. Alanı hınca hınç dolduran katılımcılar konserlerde doyasıya eğlendi.

YEDİDEN YETMİŞE HERKES İÇİN ETKİNLİK

Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün gençlere yönelik sunduğu ücretsiz oyun platformları başta olmak üzere alanda katılımcıları 50'ye yakın etkinlik bekliyor. Çeşitli spor ve masa oyunlarının olduğu alanda gençler eğlenceye doyuyor. Mini golften simülatör oyunlarına, ziplinedan çocuklar için motosiklet eğitimlerine, futbol ve basketbol turnuvalarından video oyunlarına kadar pek çok aktivite ile katılımcılar keyifli dakikalar yaşıyor.

Mary Jane ve Koray Avcı’nın sahne alacağı MotoFest konserleri dördüncü gününde Kolpa, Erol Evgin final gününde ise Süper Star Ajda Pekkan ile devam edecek.

ŞAMPİYONADA YARIŞ HEYECANI HAFTA SONU BAŞLAYACAK

MXGP Türkiye'de 3 kategoride şampiyonun belirleneceği yarışlar hafta sonu koşulacak. Cumartesi günü Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP), Dünya Kadınlar Motokros Şampiyonası (MXWOMEN), Dünya Gençler Motokros Şampiyonası (MX2) ve Avrupa Motokros Şampiyonası'nda (MXOPEN) serbest antrenmanlar ve sıralama turları gerçekleştirilecek. Ayrıca MXOPEN ve WMX'te ilk yarışlar yapılacak. Odak Haber Merkezi