Kış şartlarının kendini gösterdiği bu günlerde ihtiyacı olan Afyonkarahisar’a bağlı ilçe ve köy okullarındaki çocuklar için TED Afyon Koleji Okul- Aile Birliği harekete geçti.Bu kapsamda iş birliği yapılan LC Waikiki’den alınan bin öğrencilik yardım paketleri Afyonkarahisar’a bağlı ilçe ve köylerde  ihtiyacı olan 19 okula teslim edildi.

ÖĞRENCİLER SEVİNDİRİLDİ

Kışlık kıyafet, bere takımı ve bottan oluşan hediye paketleri TED Afyon Koleji Genel Koordinatörü Azime Tanrıverdi, Ortaokul Müdür yardımcısı Mehmet Selek, Okul Aile Birliği Başkanı M. Gürel Yardım ve Okul Aile Birliği Üyesi Rıfat Durgut’un katılımlarıyla Işıklar Şeker Ortaokulundaki ve Gebeceler İlkokulundaki öğrencilere dağıtıldı. Ziyaret edilen sınıflarda öğrencilerle sohbet eden Azime Tanrıverdi; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için ne yapsak azdır. Çocuklarımızı mutlu görmek, heyecanlarını paylaşmak, onların mutlu olabileceği iklimler oluşturmak en önemli önceliğimizdir.Kampanyamıza destek sağlayan yardımseverler ve sizler arasında bir köprü olmaktan dolayı çok mutlu olduğumuzun altını çizmek isterim.Yardımlaşma ve dayanışma toplumun gelişmesi için en güzel vesiledir” dedi.

“İYİLİK BİR İNSANLIK SANATIDIR”

Birçok ilçeye ulaştıklarına dikkat çeken Okul Aile Birliği Başkanı M. Gürel Yardım, “Bu kampanya çerçevesinde merkeze uzak olan okullarımızdaki çocuklarımıza fırsat eşitliği sağlama noktasında bizim de bir nebze katkımız olsun istedik. İyilik bir insanlık sanatıdır ve iyilik bulaşıcıdır.Dazkırı, Başmakçı, Evciler, Sandıklı, Gebeceler’e kadar ulaşabildiğimiz tüm ilçelerimize ulaşmaya çalıştık” diye konuştu.

AMACIMIZ MİNİK KALPLERİ ISITABİLMEK

Kampanya amacından bahseden Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Furkan Koca: “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün bu sözünden hareketle biz ne yapabiliriz diye düşündük. Bu soğuk kış günlerinde minik kalpleri ısıtabilmek için bu kampanyayı düzenledik” ifadelerini kullandı.

“DESTEK VERMEKTEN BÜYÜK MUTLULUK DUYARIM”

Çocuklarımız için gerçekleştirilecek her türlü projeye varım diyen Okul Aile Birliği Üyesi Rıfat Durgut, “Böyle anlamlı bir projenin içerisinde olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Bundan sonra da yapılabilecek her türlü proje ve çalışmada yer almaktan ve destek vermekten büyük mutluluk duyarım” dedi.

ÖĞRENCİLERİ ADINA TEŞEKKÜR ETTİLER

TED Afyon Koleji Okul- Aile Birliği öncülüğünde düzenlenen “Bu Kış Birlikte Isınalım”projesi kapsamında öğrencilerine yaptıkları yardımlar dolayısıyla büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Gebeceler Ortaokul Müdürü Erhan Çetkin ve Işıklar Şeker Ortaokul Müdürü Necati Yılmaz, ‘Bu Kış Birlikte Isınalım’ projesi ile öğrencilerimize yaptığınız yardımlardan dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek öğrencileri adına teşekkür ettiler.

ÖNCÜ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Maddi olanağa sahip olmayan başarılı çocukların eğitimlerine destek verdiklerine dikkat çeken TED Afyon Koleji Genel Koordinatörü Azime Tanrıverdi: “ Türk Eğitim Derneği, köklü bir sivil toplum kuruluşu olarak kurulduğu günden beri eğitim alanında faaliyet göstermekte; aynı zamanda yeterli maddi olanağa sahip olmayan başarılı çocukların eğitimlerini desteklemekte ve Türk eğitim sistemine maddi ve bilimsel katkılar sağlamaktadır. Türkiye’nin en köklü okulu olan TED Koleji olarak eğitimi destekleyen projelerde öncü olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.