Afyonspor Teknik Direktörü Koray Palaz yaptığı açıklamada, “Ulusal bir trajedi yaşadık. Hem dünyada, hem de kendi ülkemizde çok maalesef çok canımız yandı. Zor bir süreç oldu hepimiz için. Sonuçta hepimiz insanız hayatımızda çok değerli tanıdığımız meslektaşlarımız futbolcu kardeşlerimiz vardı. Depremde hayatını kaybeden buradan tekrar tüm Türkiye'ye tüm ulusumuza başımız sağ olsun diyorum. Artık tabii ki o bölgeden oyuncularımız var. Onları bu süreçte psikolojik olarak desteklemek onların yanında olmak onları rahat hissettirmek tabii ki kolay işler değil. Bunlar baktığınız zaman biz bir hafta 8 gün ara verdik. En son maçımızdan sonra 8 gün aradan sonra 11 gündür çalışıyoruz. Toparlamaya çalışıyoruz tabii ki kolay bir şey değil. Çünkü televizyonda sosyal medyada her zaman karşımıza çıkan artı konakladığımız yerde afet bölgesinden Afyon’umuza gelen başımızın tacı misafirlerimiz var. Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen deprem Afyonumuzu ve ülkemizi derinden etkiledi”

slot siteleri

FUTBOLCULARA İZİN VERİLECEK

“11 gündür takımla çalışmalarımıza devam ediyoruz” diyen Palaz, “Geçen günlerde Konyaspor ile hazırlık maçı yaptık. Yarında Bolvadin takımı ile bir hazırlık maçı yaptıktan sonra futbolcularımıza birkaç gün izin vereceğiz. Tekrar Salı günü tekrar toplanıp Sivas Belediye maçı için hazırlıklarımızı tekrar haftaya başlayacağız ve hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Ondan sonra sırasıyla bizi gerçekten Play-Off hattında olmak istediğimizde hep söyledik. Bu anlamda bizim oralarda büyük rakiplerimiz değil yani şu anki mevcut sıralamada rakibimiz Amed, Çorum, Esenler Erok takımıyla sırasıyla oynayacağız. O müsabakalar aslında bizim nerede ligi tamamlayacağımıza dair bize bir işaret verir. Tabii ki geriye kalan müsabakası da fazla ama bizim bir hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda iyi işler yapmak istiyoruz”  dedi.

PLAY-OFF KOVALAYACAĞIZ

Teknik Direktör Koray Palaz, “Bu doğrultuda çalışmalarımızı en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Aslında bir bakıma verimli olduğu süreçte oldu. Ne kadar psikolojik faktörleri olsa da sonuçta futbolcular ve sporcular bu tarz trajedileri geçmişte de yaşadılar. Hayat bir şekilde devam ediyor. İstemesek de üzülsek de canımız da yansa da biz elimizden gelen bütün hazırlıkları yapmak için burada sürekli çalışmalarımızı yaptık. Haftanın 3 günü çift çalıştık dün de çift antrenmanımız vardı. Bugün tek yarın maçımız gibi bu tarz çalışmalarla bütün programı en iyi şekilde tamamlamak için burada uğraş veriyoruz. Tabii ki bir Play-Off hedefimiz var. Hep bunu söyledim söylemeyle devam edeceğim. Son ana kadar Play-Off kovalayacağız. Play-Off ne olur ondan sonrasına nasip kısmet diyelim. Ama bu takım Play-Off yapacağına çok inanıyorum. İnanılmaz bir arkadaşlıklara inanması birlik beraberlikleri var. Bunun karşılığında alacağımız düşünüyor”

Takım kaptanı Olcay Şahan ise yaptığı açıklamada, “Ülkemizde geçmiş olsun. Herkesin başı sağ olsun. Büyük bir olay yaşadık. Buradan toparlamamız zor olacak ama omuz omuza hep birlikte bunun da üstesinden çıkacağımıza inanıyorum. Deprem döneminde ara vermiştik. Son 10 gündür takımla birlikte çalışmalara başladık. Yoğun bir süreç yani kamp hazırlık kampı gibi geçiyor. Çok iyi çalışıyoruz ve arınki hazırlık maçımızla gelecek hafta ilk haftasına başlıyoruz. Hedeflerimiz var iyi çalışıyoruz. Birlik beraberlik içindeyiz. Futbolcusuyla hocasıyla, hocasıyla futbolcuyla çok güzel bir oyun var. Bunu da artık sağ yansıtmak istiyoruz. Son haftalarda performans olarak yansıttık ama skor olarak yansıtamadığımız için mutsuzuz tabii ki. Ama bakarsak her şey bizim elimizde her şey bizim elimizde olduğu için de sezon sonu istediğimiz hedefe ulaşmamıza inanıyoruz. Yeter ki bu birlik beraberlik devam etsin. Güzel çalıştık artık sahaya yansıtmamız gerekiyor. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah. Hedefinize ulaşacağız” dedi.

TAKIMDA AİLE ORTAMI VAR

Afyonspor’lu futbolcu Eray Akar ise, “Deprem üstü Kahramanmaraş olan ve ülkemizin 11 ilinde hissedilen depremde gerçekten çok üzüldük. Orada olmasam da gerçekten çok etkilendim. Çok kötü bir durumdu. Gerçekten son 10 günde takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Önümüzde Sivas maçı var, haftaya Pazar günü. Hedefimiz Play-Off, ona ulaşacağım çok eminiz. Çok iyi çalışıyoruz takımca çok iyi bir aile ortamı var.” >>ODAK HABER MERKEZİ