ÖZKAYA ODAK’A AÇIKLADI;

‘ADAY ADAYLIĞIM AFYONDAN’

//// AK Parti Afyon Milletvekili Ali Özkaya bir süredir kendisinin Ankara’dan aday adayı olacağına dair söylentilere net cevap verdi; ‘Ben müracaatımı Afyon olarak yapıyorum. Afyondan başka bir yeri hiç düşünmedim. Burada yapımına başladığımız eserlerin tamamlanması ve yeni eserleri kazandırmak için Afyondan aday adayı oluyorum’ dedi.

//// Özkaya, kendisinin üçüncü döneme takılan Milletvekilleri içerisinde olduğu ile ilgili olarak yapılan spekülasyonlara da açıklık getirerek, ‘Partimiz 2015 Haziran seçimlerini dikkate almamaktadır. Böylelikle zaten benim üçüncü dönem kuralına takılmam gibi bir husus söz konusu değildir. Bunlarla birlikte her konuda takdir elbette Cumhurbaşkanımızındır’ dedi.

ODAK’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Afyon Milletvekili Av. Ali Özkaya dün ODAK’ı ziyaret ederek Başyazarımız Mehmet Emin Güzbey ile görüştü. Yaklaşık 2 saat süren ziyarette Özkaya 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılması kesinleşen seçimlerin Ülkemize ve Milletimize hayırlı uğurlu olmasını diledi. Özkaya bugün gelinen noktada Afyonun merkez ve tüm ilçeleriyle, beldeleriyle, köyleriyle önemli bir değişim geçirdiğinin görüldüğünü, ama devam eden eserlerinde hızla tamamlanacağını, bunlara yenilerinin de ekleneceğini kaydetti.

MİLLETİMİZ HER ŞEYİN FARKINDA

Millet İttifakında son yaşanan gelişmeler ile Türkiye’nin nereye götürülmek istendiğinin adeta gözler önüne serildiğini kaydeden Özkaya, ‘Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan defalarca dile getirmiş ve anlatmıştı. Aylar öncesinden tespitlerde bulunmuştu. Şimdi Ülkemiz, Milletimiz adına üzülerek görüyoruz ki o tespitlerde Cumhurbaşkanımız haklı imiş. Ama Milletimiz gözleri önünde cereyan eden gelişmeleri görmekte. Biz Milletimize inanıyor ve güveniyoruz’ dedi.

DAHA PEK ÇOK ESER KAZANDIRACAĞIZ

AK Partinin seçimlerden yine büyük bir zaferle çıkacağının altını çizen Özkaya, ‘İnşaallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhur İttifakı olarak büyük bir oy oranıyla tekrar Cumhurbaşkanımız olarak seçilecek. Milletvekilliklerinde de Cumhur İttifakı zafer kazanacak. Buna şüphemiz yok, çünkü halkımız kimin eser kazandırdığını ve kimin hizmet ettiğini gayet iyi bilmekte. Amacımız Afyonda da başlatmış olduğumuz eserlerimizi tamamlamak ve onlara yenilerini eklemektir’ dedi. ODAK ÖZEL HABER/AHMET IŞIK