Afyonkarahisar'da park halindeki iki araca otomobilin çarpması sonucu 4 kişi yaralanmış ve 1 kişi hayatını kaybetmişti. Olay, A.K. (16) idaresindeki 03 … 205 plakalı otomobilin, İsmet İnönü Bulvarı'nda park halindeki 03 … 058 ile 03 … 165 plakalı iki araca çarpması sonucu gerçekleşmişti. Kazada sürücü ile otomobildeki M.K, (17) M.C, (17) ile İ.F.K. (17) yaralanmış, S.C.C. (17) ise yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

S.C.C.’nin cenazesi hastanedeki işlemlerin ardından Paşa Camisi'ne getirildi. Burada taziyeleri kabul eden aile üyeleri, S.C.C'nin tabutuna Fenerbahçe'nin bayrağını örttü. Öğle vakti kılınan namazın ardından gencin cenazesi, Sinanpaşa ilçesi Boyalı köyünde toprağa verildi.

YAKIN ARKADAŞIYDI

Öte yandan ehliyetsiz olduğu öğrenilen A.K'de hastanedeki tedavisinin ardından polis ekiplerince gözaltına alındı. A.K'nin emniyetteki ifadesinde, lise arkadaşlarıyla gezmek için aldığı babasının otomobiliyle yaptığı kazada yakın arkadaşı S.C.C'nin ölümünden dolayı üzüldüğünü ve çok pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.K, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. AA