Advert

İKTİDARI ENKAZ BAŞINDA ARIYORLAR

AK Parti Afyonkarahisar İl Eğitimcisi Şükrü Ersoylu Dinar ilçesinde teşkilat mensuplarına eğitim verdi. Demokrasiye tuzak kuranların enkaz altında kalacağını söyleyen Ersoylu, “Muhalefetin, milletin meşru yollarla vermediği iktidarı, enkaz başında elde etme arayışı, siyasi cibilliyetlerinin gereğinden ileri geliyor” dedi

İKTİDARI ENKAZ BAŞINDA ARIYORLAR
İKTİDARI ENKAZ BAŞINDA ARIYORLAR Admin
Bu içerik 176 kez okundu.
Haberin galerisi için tıklayın!

İlçelerde eğitimlere devam eden AK Parti Afyonkarahisar İl Eğitimcisi Şükrü Ersoylu, Dinar teşkilatını ziyaret ederek eğitim verdi. Gündeme dair bir konuşma yapan Ersoylu “Cumhur ittifakının önceliği deprem yaralarını sarmak, depremden kurtulan vatandaşlarımızın tedavi sürecini yönetmek, yemek barınma ve yeniden güvenli yapılara kavuşmalarını sağlamaktır” dedi.

ÜSTÜN GAYRET SARFEDİYORLAR

“Ak Parti il teşkilatları da bir taraftan deprem bölgesine yardımları ulaştırıp koordine ederken bir taraftan da siyasi gündeme yetişiyor” diyen Ersoylu şöyle konuştu; “Yüreğimizi dağlayan deprem acısının ardından yaraların sarılmaya başlamasıyla beraber siyaset ortamı yeniden ısınmaya başladı. Öncelikle deprem süresince yapmış olduğunuz yardımlardan ve halihazırda yapmakta olduğunuz yardımlardan dolayı bu asil millet, millet olma şuuruyla, kardeşlik duygularıyla kendilerine uzatılan şefkat ve merhamet elini asla unutmayacaktır. Yine hepimiz şahitlik ediyoruz ki depremin ilk gününden itibaren devlet ve yöneticileri deprem bölgesindeki ağır kış şartlarına rağmen mümkün olan en kısa sürede deprem mağdurlarının yaralarına merhem olabilmek için sivil toplum örgütleri ve milletiyle birlikte yek vücut olarak olağan üstü gayret sarf ediyorlar.

ENKAZA 14 MAYIS’TA GÖMÜLECEK

Ersoylu konuşmasına şöyle devam etti; “Geldiğimiz nokta itibariyle, devleti ve meşru hükümetinin, asrın felaketi olarak kayda geçen elim hadiseyi, ulaştığı yüksek sorun çözme kapasitesiyle ve eylem planı ile toplumun güvenini kazanması, hain planı hazırlayanları ve işbirlikçilerini çılgına çevirmiştir. Muhalefetin, milletin meşru yollarla vermediği iktidarı,  enkaz başında elde etme arayışı, siyasi cibilliyetlerinin gereğinden ileri geliyor. Lakin necip Türk milleti, enkazdan iktidar devşirmeye çalışan siyaset mühendislerine, eşeledikleri enkaza kimin gömüleceğini 14 Mayıs’ta sandıkta vurduğu tokatla yeniden gösterecektir. ODAK HABER MERKEZİ

#siyaset #dinar #odakgazetesi #şükrüersoylu #14mayıs2023 #seçim
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bolvadin’de yangın
Bolvadin’de yangın
Türkiye'nin değerleri Avrupa'da
Türkiye'nin değerleri Avrupa'da