İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin mesajında; “Çanakkale Deniz Zaferi, kahraman ecdadımızın vatan-millet sevdasını, birlik ve beraberlik ruhuyla tarihe altın harflerle yazdığı şanlı bir destandır.

Vatanı, milleti ve bağımsızlığı uğruna yedi düvele karşı yokluk içinde var olma mücadelesi veren aziz ecdadımız, o gün tüm imkânsızlıklara rağmen kazandıkları zaferle geleceğimize rehber olan Çanakkale ruhunu bizlere miras bırakmışlardır. Bu kutlu Çanakkale ruhu; dünden bugüne, bugünden yarına vatanımıza, bayrağımıza kastetmeye çalışanların önünde geçilmez bir set olmaya devam edecektir. Ecdadımızdan aldığımız bu güçlü mirasla devletimizin ve milletimizin bekasına sahip çıkarak istikbal yolculuğumuzu sürdüreceğiz.

Bu duygu ve inançla şanlı Çanakkale Zaferinin 108. yıl dönümünde cennet vatanımızı bizlere emanet kılan başta Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden tüm gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum" dedi.>>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim