Bolvadin çarşı meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Ali Küçükkartal, “Milli Görüş’ün ikinci kırk yılında bayrağı yere düşürmeyip bugün beni burada yalnız bırakmayan dava kardeşlerim ve doğup büyüdüğüm topraklarda her şeyin en iyisine layık olan kıymetli hemşerilerim hepiniz basın açıklamamıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz.”
Gerçek manada milli görüşün aday adayı olduğunu belirten, 11 yıllık araştırmacı gazeteci kimliğiyle nerede bir haksızlık nerede bir usulsüzlük ve nerede bir yanlış varsa tek başıma bir elif misali o yanlışın karşısında dimdik durduğunu söyleyen Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Ali Küçükkartal, “Kirli oluşumların çarklarında menfaat ve rant sağlayanlardan değil daima mazlumun yanında o bozuk düzene dur diyebilme iradesini gösterebilenlerden olduk. Tarihler 2022 yılının başını gösterdiğinde içimizde yanan milli görüş ateşinin dizginlerini bırakarak Muhterem Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın yanında Yeniden Refah Partimizin saflarında yerimizi aldık” dedi.  

“ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT”

Siyaset sahnesinde kısır bir döngü haline gelmiş aynı menfaat çevresinde birleşmiş aynı yüzlerden hizmet alma ümidinin kalmadığını söylenen Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Ali Küçükkartal, “Yıllarca Bolvadin gibi pek çok ilçeye hizmet getireceklerini ifade edenlere, gariban Mehmet efendinin oğlunu görmezden gelip kendi eşini dostunu gözetenlere, tapulu arazileri yasal çerçevede gasp edenlere, dini hassasiyetleri kullanılarak makam elde edenlere karşı önce ahlak ve maneviyat diyerek, önce adil bir düzen diyerek, önce yaşanabilir Türkiye, yaşanabilir Afyonkarahisar yaşanabilir bir Bolvadin diyerek bu gidişata dur demek için şu anda karşınızda bulunuyorum” diye konuştu. 

“ERBAKAN HOCAMIZIN DAVASIDIR”

Yeniden Refah Partisi dışında hiçbir siyasi partinin projeler kapsamında halka verebileceği bir cevabın bulunmadığını ifade eden Küçükkartal, “Afyonkarahisarımız için Bolvadin ve diğer ilçeleri için sadece kuru sloganlarla değil hazırlanmış reel ve yapılabilir projelerle geliyoruz. 81 ile yüzlerce Refah projesi, Yeniden Refah iktidarında ilk 100 gün, bu dava ‘Halka hizmet hakka hizmettir diyen Hacı Bayram Veli’nin davasıdır’, bu dava ‘Şehit kanıyla alınan toprak parayla satılmaz diyerek Thedor Herz’i huzurundan kovan Abdülhamit Han’ın davasıdır’, bu dava ‘Korkar mı Nemrudun ateşinden İbrahim olursa insan hodri meydan hodri meydan hodri meydan diyen Erbakan Hocamızın davasıdır’” ifadelerini kullandı. 

BİTTİ SANMAYIN YENİ BAŞLIYOR

“Bolvadin’in bir evladı olarak çıktığımız bu yolda Nemrutlara karşı İbrahimleri yalnız bırakmayacağınızı biliyorum” ifadelerinin altını çizen, Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Ali Küçükkartal, “Bundan tam 12 yıl önce Muhterem Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan demişti ki “Erbakan Hocamız vefat etti diye film bitti sanmayın film daha yeni başlıyor” demişti. Aynen söylediği gibi Film bitmedi film henüz daha yeni başlıyor. Sözlerime son verirken sizleri Erbakanca selamlıyor ve emanet edebileceğim en yüce merciye Yüce Allah’a emanet ediyorum Allah’a emanet olun. Allah’a emanet olun. Allah’a emanet olun” dedi.

YOĞUN İLGİYLE KARŞILANDI  

Öte yandan, Bolvadin pazarında esnaf ve vatandaşlarla tek tek bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Ali Küçükkartal’ın yoğun ilgiyle karşılanması dikkatlerden kaçmadı.  Halkla içe içe olduğunu belli eden Küçükkartal büyük küçük demeden herkesin gönlünü fethetti. Küçükkartal’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirten esnaflar kendilerine teşekkür edip, başarılar dilediler. Küçükkartal’a ziyaretinde Yeniden Refah Partisi teşkilat üyeleri eşlik etti. Ziyaret günün anısına çekinilen fotoğrafların ardından son buldu. >>HABER:FADİME ÖZKARAN

 

Editör: TE Bilisim