AK Parti'nin her neferinin aralıksız olarak çalışmayı sürdürdüğüne vurgu yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven; "2023'e gümbür gümbür geliyoruz. Teşkilatlarımız ve milletimizle çok büyük işler başaracağız." sözlerini kaydetti.

 AK PARTİ GÖNÜLLERİN PARTİSİ

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven AK Parti Genel Merkez'in görevlendirmesiyle koordinatörlük görevini yürüttüğü Manisa'da ve Afyonkarahisar'da yaptığı ziyaretler sonrası yazılı bir açıklama yayımladı. Yurdunuseven mesajında; "Yola çıktığımızdan bu yana olduğu gibi teşkilatlarımızla her adımda buluşmaya istişare etmeye milletimizin nabzını anbean tutmaya devam ediyoruz. Bir kısım şer ittifakları her ne kadar cazgırlık, yaygırlık yapsa da AK Parti gönüllerin partisidir. Milletimizin gönlünde yerini tutmuştur. Koordinatörlük görevini yürüttüğümüz Manisa ilimizde de ilçe ve il teşkilatımızla bir araya gelerek bugünümüzü, yarınımızı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde belirlediğimiz hedefleri konuştuk. Allah'ın izniyle eşsiz işler başaracağız” dedi.

MİLLETİMİZ KUVVET KAYNAĞIMIZ

Çay ve Sultandağı ilçelerinde ve ilçeye bağlı köylerde de bir dizi temaslarda bulunan Yurdunuseven; "Milletimiz bizim en tabi güç ve kuvvet kaynağımız. Her fırsatta milletimizle bir arada olmaya her projede fikirlerini almaya ve taleplerine karşılık vermeye çalışıyoruz.  Çay ilçemize bağlı Koçbeyli, Karamık, Orhaniye ve Akkonak Köyü ile Sultandağı'na bağlı Kırca ve Çamözü Köyü, Dereçine beldesi ve Sultandağı merkezde esnaf ziyareti gerçekleştirdik. Köylerimizin, beldelerimizin ve ilçelerimizin taleplerine en hızlı şekilde cevap vermek için anında çalışmalar başlatıyor, önerileri mutlaka değerlendiriyoruz. En başından beri bizlere her daim büyük teveccüh gösteren milletimize gönülden teşekkür ediyorum." dedi. >>ODAK HABER MERKEZİ

               

 

Editör: TE Bilisim