Başkan Mehmet Zeybek, Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş ve Barış Dal ile birlikte her gün 10 bin kişilik iftar yemeği hazırlayacak Belediye Yemekhanesini ziyaret etti, çalışmaları inceledi. Ekiplerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Zeybek, kolaylıklar dileyerek mesai arkadaşlarının Ramazan ayını tebrik etti.

"AŞIMIZI PAYLAŞIYORUZ"

Ramazan ayının insanları birlik ve beraberliğe en çok yaklaştıran ay olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, " Ramazan’ın ilk günü. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı mübarek olsun. Mahalle iftarları bu senede aynen devam edecek. Mutfağımızda 10 bin kişilik iftar yemeği hazırlanıyor. İhtiyaca göre bu sayı 12 bine çıkabiliyor. Sanayide sabit iftar çadırımız var 6 farklı bölgede de iftar dağıtım yerlerimiz var. Hemşehrilerimiz ile daha önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de buluşmaya devam edeceğiz, aşımızı paylaşacağız. Halkımızın yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz” dedi.

BAŞKAN'DAN VATANDAŞLARA DAVET

Başkan Zeybek Ramazan ayının Afyonkarahisar’da dolu dolu geçeceğine dikkat çekerek tüm vatandaşları Zafer Meydanı’nda Belediye tarafından hazırlanan etkinliklere davet etti. Başkan Mehmet Zeybek; “Geçtiğimiz yıl pandemiden dolayı sıkılan vatandaşlarımızı bir araya getirelim ve Afyon Ramazan’ı atmosferine uygun yaşasın diye meydanda Ramazan çarşısı oluşturduk. Bu yıl da hemşehrilerimiz bu etkinlikler ile hoş vakit geçirecek. Bu sene de hemşehrilerimizi meydanımıza bekliyoruz inşallah” ifadelerini kullandı.

GÜNLÜK 10 BİN KİŞİYE İFTAR

Afyonkarahisar Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı Ramazan ayında, iftar çadırları ve dağıtım noktalarıyla vatandaşlara yemek ikramında bulunacak. Ramazan ayı nedeniyle Belediye tarafından şehrin dört bir yanında iftar çadırları kuruldu. Çadırlar, Ramazan ayının ilk gününden son gününe kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet verecek. Hayırseverlerin de katkılarıyla farklı mahallelerde oluşturulan dağıtım noktalarında günlük 10 bin kişiye iftar yemeği verilecek. ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim