Ziyaretlerde vatandaşlarla yakından görüşen İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Okşan Ulusoy Efe,  “Ayrımcılık yapmadan, dürüst ve tarafsız olarak halka hizmet verebilecek, sosyal adalet anlayışını, beraberinde etik değerlerin savunucusu olacak olan İYİ’ler değişimi sağlayacaklar” dedi.  

Sorunları çözüme kavuşturmak için yola çıktık diyen Efe, “Sorunlar müşterek, sorunun kaynağı müşterek.  Milletin sesi olmak için, çözümlere kavuşmak için diyoruz ki: Hayallerimizin önüne konulan tüm engelleri kaldırarak; Tüm vatandaşlarımız için eşit, adil ve mutlu bir Türkiye’nin başarı hikâyesini el ele, kalp kalbe, omuz omuza hep beraber yazacağız!" ifadelerini kullandı.

EFE, ÇOBANLAR’DA

Milletvekili Aday Adayı Okşan Ulusoy Efe, Çobanlar ziyaretinde İlçe Başkanlığına gerçekleştirdiği  ziyarette İYİ Parti ilçe teşkilat yönetimiyle bir araya gelerek ilçe ekonomisi ve eğitim sorunları başta olmak üzere sosyal hayata etki eden pek çok konuda fikir alışverişinde bulundu.

İlçede bulunan tarım ve hayvancılık alanlarındaki imkanların yetersizliğine dikkat çeken Efe, “Tarım ve tarım ürünleri üretimi hayvan yetiştiriciliği pek çok bölgede olduğu gibi burada da olmazsa olmazlardan, desteklenmesi gereken alanlardan biri. Halk yeterince üretemiyor. Aziz milletimizin sesi olmak için hayallerimizin önüne konulan tüm engelleri kaldırarak; tüm vatandaşlarımız için eşit, adil ve mutlu bir Türkiye’nin başarı hikâyesini el ele, kalp kalbe, omuz omuza hep beraber yazacağız!"diye konuştu.

“İYİ BİR AİLE OLMUŞUZ”

İYİ Parti İscehisar İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden İyi Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Okşan Ulusoy Efe burada gerçekleştirdiği konuşmasında, "İYİ Parti'mizin Afyonkarahisar mimarı olan Erdal Gümüş ağabeyimin memleketi olan İscehisar'a her geldiğimde burnumun direği sızlar. Bizler bu partiyi hiç kolay kurmadık. Dört kişi bir masanın etrafında; kim bizimle olur, kim gelir, kim cesur davranabilir diye düşünerek, bazı insanlarımız tarafından yaftalamalarla, kötü cümlelerle yargılanarak, üzülerek ancak hiç yılmayarak kurduk çok şükürler olsun.  Şu anda bu salona sığamamak ne güzel. Ne mutlu bize… İyi ki İYİ Parti'yi kurmuşuz, iyi ki biz bir araya gelmişiz. Gücümüzü veren Rabbime sonsuz şükürler olsun. Bir kadınımız dahi yokken şu an görüyorum ki biz baya kalabalık İYİ bir aile olmuşuz, kadınıyla erkeğiyle yaşlısıyla genciyle” dedi.

“HEP BERABER YAZACAĞIZ!"

 “İYİ bir yarın, ancak İYİ bir öngörü ile inşa edilebilir.  Tüm emeği geçen cesur İYİ'lerimi kutluyorum, başarımız daim olsun, ülkemiz İYİ olsun”  diyen Efe, “Aziz milletimiz, kutsal vatanımız bugünlerden çok daha İYİ sini hak ediyor.  Kurulduğu ilk günden bugüne, tüm zorluklara rağmen gelişen, büyüyen teşkilatlarımız ile birlikte bu yolda yürümek onurdur, gururdur ve tarifsiz bir mutluluktur. Yaptığımız istişarelerde öne çıkan ana başlıklar eğitim, ekonomi, sağlık ve hakkaniyet. Tabii ki mermer işletmelerinde ki üretim ve üretim maliyetleri, bürokratik engeller bölge için zorluk oluşturmakta. Ancak; Emeği, özveriyi, fedakarlığı yükselecek yarınlar için gösteren tüm İYİ’ler olarak diyoruz ki: "Hayallerimizin önüne konulan tüm engelleri kaldırarak; Tüm vatandaşlarımız için eşit, adil ve mutlu bir Türkiye’nin başarı hikâyesini el ele, kalp kalbe, omuz omuza hep beraber yazacağız!" sözlerine dikkat çekti.

“RABBİM YOLUMUZU AÇIK ETSİN”

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Eczacı Okşan Ulusoy Efe ilçe ziyaretleri kapsamında son olarak İYİ Parti Şuhut İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Esnaf ve dernek ziyaretlerinde de bulunan Okşan Ulusoy Efe, "Cumhuriyet'in kazanıldığı topraklarda, büyük taarruzun başladığı yerde olmanın manevi havası bambaşka. Yaşadığımız bu zor günlerin aşılması için milli mücadele ruhu ve kararlılığı ile çıktığımız kutsal yolda biz İYİ’ler yürümeye devam ediyoruz. Esnafı, çiftçisi, gazisi, yaşlısı, genci ve daha niceleri sadece İYİ yarınlara güvenmek, İYİ yarınlar ile yükselen bir Şuhut'u ve Türkiye'yi istiyor, hayalini kuruyor.  Rabbim yolumuzu açık etsin.  İnanıyor ve biliyoruz ki: "Hayallerimizin önüne konulan tüm engelleri kaldırarak; Tüm vatandaşlarımız için eşit, adil ve mutlu bir Türkiye’nin başarı hikâyesini el ele, kalp kalbe, omuz omuza hep beraber yazacağız!"dedi. HABER: BETÜL ÖZDEMİR

 

Editör: TE Bilisim