Şuhut CHP İlçe Başkanı Mehmet Kahraman, İl Başkan Yardımcısı Oktay Göçen, Şuhut Eski Belediye Başkanı Ekrem Özsoy, Eski İlçe Başkanı İbrahim Türker, CHP Belediye Meclis Üyesi Hacer Çeker ve İlçe yöneticileri ile karşılanan Anıl Halis Akar şunları söyledi, "Zaferin meşalesinin yandığı, kuruluş ve kurtuluşun kenti Şuhut’ta olmak önemli. Kadıköy Belediyesinde Yüksek Mimar olarak çalışmaya başladım. Bu süreçte parti çalışmalarını da aralıksız yürüttüm. Referandum döneminde 52 il gezdim. İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu Başkanın ekibinde 28 ilçede çalıştım. Geçen sene CHP heyetindeki milletvekilleri ile ilimiz Mısri Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını takip ettim. Bu konuda Genel Başkanım Kılıçdaroğlu’na bir rapor sundum. Deprem gerçeğini Maraş ve çevresinde Şubat ayında yaşadık. Binlerce insanımızı kaybettik. Allah rahmet eylesin, yaralılara ise acil şifalar diliyorum."

KARANLIKTAN AYDINLIĞA ÇIKACAĞIZ

Bu seçimlerin her zamankinden çok daha önemli olduğunun altını çizen Akar, "Şimdi Millet İttifakında yer alan partili dostlarımızla Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapacağız. 28.Dönemde partimizi iktidar yapmak adına sahaya çıktım. 14 Mayıs gününe kadar gece gündüz demeden sokak sokak halkımızla temas ederek Millet İttifakındaki metinleri anlatarak karanlıktan aydınlığa çıkacağız" dedi.

CHP Milletvekili Aday Adayı Anıl Halis Akar Muhtarlar Derneği ve esnafları ziyaret etti. Karaadilli Beldesine geçen Anıl Halis Akar burada Belde Başkanı ,muhtar Nazik Bağır ve partililer ile sohbet etti.

İKTİDARA TAŞIMAK ZORUNDAYIZ

Haftasonu Emirdağ İlçesinde CHP'liler ile buluşan Anıl Halis Akar, "‘Gurbetçi kenti Emirdağ ilçemizde değişimi görüyorum. Bu seçim tarihi öneme sahip olan bir seçim. Durmadan yorulmadan çalışarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanlığına, Millet İttifakını da iktidara taşımak zorundayız" dedi.

İlçe Başkanı Barış Can gençlerin siyasette etkin yol almalarından memnun olduğunu belirterek, "CHP iktidarı yakındır. Tüm örgütümüzde çalışarak bu iktidara bu sisteme noktayı koyacağız artık" ifadelerini kullandı. >>ODAK HABER MERKEZİ