İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı genç siyasetçi Havva Satılmış, Gazeteci-Yazarlar Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ömer Mazi ve Ertuğrul Sevim’inSeçime Doğru programının özel konuğu oldu. Tüm sorulara samimi ve içten cevap veren genç siyasetçi Havva Satılmış gençlerin siyasette daha aktif olması gerektiğini söyledi. Aday Adayı Satılmış, “Biz gençler siyasette var olmalıyız. En az kanaat önderlerimiz siyasette önce isimler kadar, genç isimlere yeni isimlere de ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Siyasette çünkü gelecek gençlerinse eğer biz de en az büyüklerimiz kanaat önderlerimiz kadar siyasette var olmalıyız. Biz de elimiz taşın altına koymalıyız. Biz de ipi göğüslemeliyiz gençler olarak bunun için siyasette ben de varım dedim”

HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM

Neden İYİ Parti de siyaset yapmayı tercih ettiğini açıklayan Satılmış, “İYİ Parti ile gönül birlikteliğim vardı, henüz yeni bünyesine geçtim. İlk yani. İlk bünyesinde bulunduğum parti. Zaten Meral Akşener'in sözü, ‘Ben bu yolu yanında gençler olmadan yürümem’ demesi beni her zaman cezbeden bir sözdü. Gençlere değer veren bir parti, ilkeli bir parti liderimiz dik duruşlu bir lider bu yüzden İYİ Parti. Gençlerin siyasete daha çok var olmasını düşündüğüm için. Ekstra beni tetikleyen başka bir şey yoktu. Sadece gençler olarak biz de bu ülke için bir şeyler yapmalıyız, biz de var olmalıyız Diye düşündüğüm için bu yola çıktım. Hiç pişman değilim”

PES ETMEK YOK YOLA DEVAM

Milletvekili olmasa da siyasete devam edeceğini dile getiren Satılmış, “Yani tabii ki çok zor oldu gazeteciyim biliyorsunuz. Önce ailemle paylaştım fikrimi, aslında ben yerelde bir şeyler yapmak istiyordum. Kasabamda belediye başkanlığı gibi. Onlar da zaten yerelden bir atak bekliyorlarmış. Yerel için yakın zamanda  öyle bir fikrin olacağını düşünüyorduk diye karşıladılar Onlar da memnun olunca yani ben artık kendimde bunu bir şart olarak gördüm. Tabii ki şöyle yani evet böyle bir yola girdim hedefim İnşallah milletvekili olup gerçekten en güzel şekilde Afyon'u temsil etmek en güzel şekilde Afyonkarahisar'ın gençlerinin kadınların sorunlarına ışık tutmak. Olmazsa da şu an çok yeniyim siyaset uzun soluklu Sizler kalem üstatlarsınız benden daha iyi bilirsiniz Ama pes etmek yok devam edeceğim olmasa da”

SİYASETE KÜSMEYECEĞİM

Siyasete küsmeden devam edeceğini dile getiren İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Havva Satılmış, “Ben merkeze bağlı Sülümenli Kasabasında doğdum büyüdüm ve halen kasabamda ikamet ediyorum. Birçok demeçte de söylemiştim bunu zaten ilk ve orta öğrenimi kasabada okudum. Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek lisesinden kuaförlük bölümü okudum. Sonrasında Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünü hayalimdeki bölümü kazandım Akdeniz Üniversitesi lisans bölümünden mezun oldum ardından yüksek lisans yaptım uluslararası ilişkiler alanında. Bir süredir de Medya şirketinde ana haber sunucusu olarak çalışmaktaydım sonra da böyle bir yola girdik inşallah Buradan da devam. Söylediğim gibi küsmek yok küsmeden devam edeceğim. İYİ Parti'ye zaten küsmek yok,  siyasete de küsmeden yine aynı çizgimde devam edeceğim” dedi.

GENÇLERE ÖRNEK OLMAK İSTİYORUM

Türkiye Büyük Millet Meclisinde erkekler kadar kadınlarında var olmasının gerekliliğine dikkat çeken Milletvekili Aday Adayı Havva Satılmış, gençlere örnek olmak istediğini söyledi. Satılmış, “Ben gençlerin yolunu açtığımı cesaretlendirdiğimi düşünüyorum gerçekten.  Bu noktada da benim için çok kıymetli bu yola başlamış olmam. Hiç korkmasınlar, onlarda var olsunlar. Yüzde 49’nu erkekler yüzde 51'ini kadınlar oluşturuyorsa ülkede neredeyse yarı yarıysa bu oran mecliste biz de erkekler kadar var olalım” dedi. Siyasette tecrübeli isimlere de ihtiyaç olduğunu dile getiren Satılmış, “Çok ihtiyacımız var meslekte affedersiniz siyasette uzun yılların adamış isimlere çok ihtiyacımız var ama gelecek gençlerinse eğer bizimse bu yolun koşucuları da biz olalım bu maratonu biz koşalım ama onların kanaat önderliğinde onların fikirleriyle onların destekleriyle onlarla birlikte” dedi.

Z KUŞAĞI İTİBARSIZLAŞTIRILIYOR

“Gençler Z Kuşağı diye itibarsızlaştırılıyor” diyen Milletvekili Aday Adayı Satılmış, “Sanırım 1996 yılından sonrası Z kuşağı oluyordu değil mi. Z kuşağı diye gençler itibarsızlaştırılıyor. Yani hep böyle son zamanlardaki değişik sosyal medyalarda da adını vermem uygun olur mu bilmiyorum TikTok gibi yani Z kuşağı Z kuşağı diye itibarsızlaştırılıyor. Oralarda o platformlarda ama deprem bölgesinde yaptıklarını hep beraber gördük en az uzman isimler kadar onlar da gerçekten büyük rol aldılar. Kendi aralarında organizasyonlar yaptılar deprem bölgesine yardımlar gönderdiler minik mektuplarla onları motive etmeye çalıştılar bunları yapan Z kuşağıydı” dedi.

AK PARTİ’YE DÜŞMANLIK SÖZ KONUSU

AK Parti ile Z kuşağı arasında bir uçurumun olduğunu dile getiren Satılmış, “Uçurum var şöyle dediğim gibi benim yola çıkma sebebimde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in ben bu yolu yanımda gençler olmadan yürümem demesi ve gençlere gerçekten değer vermesi. Her fırsatta her mitinginde her programında bunu dile getirmesi oldu. Gençlerle gerçekten yapılan anketlerde de böyle AK Parti ile aralarında gençlerin bir uçurum var. AK Parti'ye bir düşmanlık söz konusu. Eğitim konusundaki eksiklikleri görüyoruz. Uzaktan eğitimler yani tıp eğitimi bile sanırım öyle değil mi uzaktan eğitimle ilerlemişti bir dönem. Gençlerde barınma sorunu üniversiteli öğrencilerde barınmaya ihtiyaçlarının karşılanmaması yurtların yetersiz olması eğitim sorunu zaten bir sürü sorunu silsilesini beraberinde getiren bir sorun. Ben temel nedeninin AK Parti'ye gençlerin soğuk bakmasındaki temel neden eğitim olduğunu düşünüyorum. Gerçekten gençler de yerelde yapılan anketlere de illaki bakıyorsunuzdur. Gerçekten AK Parti'ye yönelik gençlerde ciddi derecede bir soğukluk bir kopuş var. İnşallah biz iktidarımızda Meclis'te kadınlar ve gençler İYİ Parti daha çok olacaklar Bu dönem bunu değiştireceğiz” dedi.

BENİM BÖLGEMİN KANAYAN YARASI

Milletvekili seçilmesi durumunda ilk işinin Şeker Fabrikası olacağını dile getiren İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Havva Satılmış, “Şimdi şöyle Çobanlar Sülümenli ve Işıklar bölgesinde benim de memleketim olan Sülümenli'de ciddi asayiş problemleri var. Yani uyuşturucu özellikle zararlı madde tüketimi çok fazla. Bunun önüne geçmek için önce bir ortak bir merkezde rehabilitasyon merkezleri gençlerin rehabilite edildiği sakinleştirildiği tedavi edildiği bir merkez oluşturmamız gerekiyor. İktidarımızda kamuya kazandırdığımız Şeker Fabrikasında da o gençlere istihdam sağlamamız gerekiyor yani buna gerçekten çok ihtiyacımız var. Şeker Fabrikası zaten benim bölgemin kanayan yarası özelleşmesiyle birlikte gerçekten çok üzüldük. İnşallah ilk işimiz Şeker Fabrikasını kamuya kazandırmak olacak. Ama tabi ki kimseyi mağdur etmeden gençlerin özellikle dediğim gibi uyuşturucu batağındaki gençlerin orada istihdamı tedavisi yapıldıktan sonra istihdam sağlanacak. Siz de takdir edersiniz ki bu gençler cezaevine girecekler çıkacaklar yine aynı şeyi yapacaklar bunları topluma kazandırmaz için bir şeyler yapmamız gerekiyor. Bu yüzden ben en doğru yol onları önce rehabilite edip ortak bir merkezde daha sonra da kamuya kazandırdığımız Şeker Fabrikalarında kimseyi de mağdur etmeden onlara istihdam sağlamanın köklü bir çözüm olacağını düşünüyorum. İnşallah ilk işim bu yüzden Şeker Fabrikası olacak benim de bölgem olduğu için. Çünkü özeldeki sorunu halletmeden genele nasıl ulaşabilirim. Önce kendi bölgemdeki sorunu önce kendi bölgemdeki kanayan yarayı düzeltmem gerekiyor diye düşünüyorum”

GERÇEKTEN SAMİMİ BİR ANDI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile karşılaşmasını ve rozeti kendisinin takmasını anlatan Satılmış, “İlk kez gördüm genel başkanımızı. Yani ilk kez yakından tokalaştım gerçekten hoş samimi bir andı. O da kızı gibi evladı gibi gördü aramızda sıcak samimi öyle minik bir diyalog geçti. Nilgün Seçen Nilgün abla biliyorsunuz renkli bir kişilik sevilen bir kişilik şiir okudu biraz sohbetler uzun sürdü sanırım o yüzden Nilgün Hanıma rozeti takmayı unutmuş. Meral Hanım sonra tekrar girip taktı” dedi.

ASKERİ HAVALİMANI AÇILMALI

Milletvekili olması durumunda Afyonkarahisar için hayallerini sıralayan Milletvekili Aday Adayı Havva Satılmış, “Askeri Havaalanı sivil uçuşları mutlaka açılmalı. Termal bölgeler 3 ay dolu neredeyse ama bunu 12 aya yaymamız gerekiyor. Askeri havaalanının sivil uçuşları açılması termale olan ilgi yoğunluğu daha da çok artıracağını düşünüyorum. Bu yüzden ona hızlıca bir çözüm bulmamız gerekiyor. Tabii bu zamana kadar bulunmadı. En az bir yılı bulacak güzel bir projem daha var. Afyon her şeyin başkenti termalin zaferin lezzetin mermerin her şeyin başkenti ama tanıtımda çok eksiğiz. Afyon tanıtım vakfını kurup Afyon'un tanıtımını diğer 81 ilde birlikte aynı günde 03.03 tarihinde 3 Mart tarihinde Afyon'un tanıtımı diğer tüm illerle aynı günde yaparsak doğru helva yapabiliriz diye düşünüyorum. Un var şeker var yağ var Mehmet abim her zaman söylediği gibi bir türlü doğru helvayı yapamıyoruz. Afyon'un tanıtıma ihtiyacı var tanıtım ihtiyacımızın tanıtım eksikliğimizi bu şekilde giderebileceğimizi düşünüyorum. Afyonlular Günü ilan edip 3 Mart 03.03 tarihinde Afyon'un tanıtımına diğer 81 ille birlikte yapmanın bizim için gerçekten büyük bir avantaj olacağını düşünüyorum” dedi.

AK Parti’ye soğukluk var

“Gerçekten AK Parti'ye yönelik gençlerde ciddi derecede bir soğukluk bir kopuş var. İnşallah biz iktidarımızda Meclis'te kadınlar ve gençler İYİ Parti daha çok olacaklar. Bu dönem bunu değiştireceğiz”

AFYON VEFA MERKEZİ KURMALIYIZ

“Şehrimize önemli hizmetler kazandırmış önemli değerlerimiz var gerçekten şehre önemli hizmetler etmiş bu isimler bir süre geçtikten sonra unutuluyor” diyen Satılmış, “Maalesef ki o isimlerin unutulmaması için Afyon Vefa Merkezi kurmalıyız. Afyon'un bir vefa şehri olduğunu herkese her kesime her ile göstermemiz gerekiyor. Bunun için şöyle düşünüyorum hem dışarıdan geleni hem de Afyon merkezdeki kişinin rahatlıkla görebileceği bir noktada bir merkezde şehrin bu zamana kadar çok eskilerden beri eski belediye başkanlarının eski valilerinin eski gazetecilerin eski rektörlerin çoğaltılabilir eski vekillerin. Kiminin balmumu heykelleri kiminin kısa tanıtım filmlerinin bulunduğu bir vefa Merkezi kurarsak Afyon'un gerçekten vefa kenti olduğunu vefa şehri olduğunu her yere gösterebiliriz. Hızlı tren projesinde aksamalar yaşandı hızlı tren projesindeki aksamaları da hızlıca gidermemizde fayda olacaktır. Afyon-Ankara-Afyon-İzmir-Afyon-Antalya-Afyon-Konya şeklinde seferlerin hızlıca yapılması gerekiyor. Bu da önemli projelerden bir tanesi”

BASIN ÖZGÜR OLMALI

Basın camiası ile ilgili düşüncelerini de aktaran Milletvekili Aday Adayı Havva Satılmış, “Sizler benden daha iyi bilirsiniz her seferinde bunu vurgulamak istiyorum hem abimsiniz hem de çok kıymet verdiğim meslektaşlarımsınız. Basın özgürlüğü alanında ciddi derecede ülkemiz geri planda. Yani sanırım 180 ülkede 149. sıradayız en sonlardayız. Basın özgürlüğü için önemli çalışmalar yapılması gerekiyor alanında uzman kişilerden uzman isimlerden destek alınarak görüşülerek istişarelerle İnşallah basına özgürlüğü alanında da önemli çalışmalar yapmamız gerekiyor. Bir gazeteci olarak bu duruma illaki el atmam gerekecek” dedi. Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğunu dile getiren Satılmış, “Türkiye'nin uluslararası konjektöründeki yeri durumu birçok ülkeden çok daha ileride olduğumuzu düşünüyorum. Özellikle duyarlılık alanında gerçekten Türkiye bu anlamda iyi. Yine yakın zamanda yaşanan deprem bölgesinden örnek vereceğim. Büyük bir felaket geçirdik büyük bir felaket atlattık bu durumdaki duyarlılığımız ufacık çocuklardan en yaşlısına kadar ellerinden geleni yaptılar. Bu gerçekten Türkiye'nin duyarlı bir ülke olduğunu güçlü bir ülke olduğunu her platformunda gösterdiğini ortaya çıkardı” dedi.

İlk işim Şeker Fabrikası olacak

“Şeker Fabrikası zaten benim bölgemin kanayan yarası özelleşmesiyle birlikte gerçekten çok üzüldük. İnşallah ilk işimiz Şeker Fabrikasını kamuya kazandırmak olacak”

“Basın özgürlüğü alanında ciddi derecede ülkemiz geri planda. Yani sanırım 180 ülkede 149. sıradayız en sonlardayız. Basın özgürlüğü için önemli çalışmalar yapılması gerekiyor”

ÖĞRENCİLER OLUMSUZ ETKİLENİYOR

Uzaktan eğitimin öğrencileri son derece olumsuz etkilediğini söyleyen Milletvekili Aday Adayı Havva Satılmış, “Ertelenen sınavlar biliyorsunuz bir dönem ileri tarihe atıldı. 2 ay sonrasında sonra tekrar aynı tarihine çekildi iki ay sonra diye bilinen sınava 1 ay sonra girdi öğrenciler. Yani öğrencilerin bütün çalışma programını altüst etti. Yani çoğunun geleceğinde ciddi travmalar yarattı. Tabii ki bunlar en öncelikli en önemli sebepler zaten bu yolda olduğum için eğitimde gerçekten öğrenciler son 5-6 yıldır özellikle ciddi sorunlardan geçti ciddi sıkıntılar atlattı. Uzaktan eğitim pandemi dönemi zaten onu saymıyorum bile ben de uzaktan öğretimle devam etmiştim uluslararası ilişkilerin son yılında. O sorunu biliyorum şimdi kapı çalıyor telefonu devam ediyorum ekliyorum bilgisayara geçiyorum kapıyı açıyorum oturuyorum başına tekrar devam ediyorum. Sürekli bölünüyor hani üniversiteye hazırlanırken de böyledir. Sınava test çözmek için evi tercih etmezsiniz dersiniz bittikten sonra okulda etüt merkezlerinde devam edersiniz. Çünkü oranın konforsuz ortamı sizi ders çalışmaya teşvik eder ama evde böyle bir durum da söz konusu olmuyor uzaktan eğitim yüzünden. Uzaktan eğitim gerçekten gençleri çok etkiledi AK Parti düşmanlığını belki bu yüzden daha fazla arttırmış olabilir" dedi.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK TABİ Kİ

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Havva Satılmış’ın Afyon Vefa Merkezi kurulup önemli isimlerin balmumu heykeli yapılması yönünde ki açıklamasına Gazeteci-Yazar Ömer Mazi’nin, “Bir de şu balmumu şeyine bir örnek İrfan Balkanlıoğlu” tavsiyesine Satılmış’ın, “Başta Mustafa Kemal Atatürk'ün tabi ki” cevabı vermesi takdirle karşılandı. Gençlerin spora yönlendirilmesinin önemine vurgu yapan Satılmış, “Birkaç yıl öncesine göre hem voleybol hem basketbol hem de futbol alanında güç kaybettiğimizi düşünüyorum. Bu yüzden şöyle bir şey düşündüm. Gençlere zararlı maddelere değil de spora yönlendirmemiz lazım. Çünkü spora harcanan yatırım asla boşa değildir. Gençler zararlı maddelerle değil sporla zaman geçirsinler bunun için hem futbolun hem basketbolun hem voleybolun diğer salon sporları ile birlikte işte masa tenisi gibi güreş gibi diğer salon sporları ile birlikte tek çatı altında birleştirilip uzman bir isim tarafından uzman bir ekip tarafından yönetilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

PROFESYONEL İSİMLER YÖNETMELİ

Afyonkarahisar’da sporun profesyonel isimler tarafından yönetilmesinin doğru olacağını söyleyen Satılmış, “Bu hemen olacak bir şey değil en az 1 yıl alacak bir şey. Bütün spor dallarına tek çatı altında toplayıp uzman alanında profesyonel isimlerle yönetilerek daha iyi şekilde Afyon'u temsil etmeleri Afyon'da daha iyi spora olan alışkanlığı spor alışkanlığını daha iyi oluşturmak için uzman biri gerektiğini düşünüyorum. Hepsini tek çatı altında toplayarak özellikle bu bütünlük vurgusu çok önemli. Çünkü spor futbol tribünlerinde farklı görüşten farklı yapıdan farklı insanlar var onları tek birleştiren nokta spor. Eğer bütünleştirici bir unsursa spor tek çatı altında birleşip uzman bir ekip tarafından profesyonel isimler tarafından daha iyi seviyelere gelebilir diye düşünüyorum” dedi.

Ülke için bir şeyler yapmalıyız

“Biz gençler siyasette var olmalıyız. Sadece gençler olarak biz de bu ülke için bir şeyler yapmalıyız, biz de var olmalıyız diye düşündüğüm için bu yola çıktım. Hiç pişman değilim”

BURCU KÖKSAL GÜZEL DOKUNMUŞ

Gazeteci Yazar Ertuğrul Sevim’in, “Siyasette en beğendiğiniz figür kim? Genel Başkanınızı beğendiğinizi biliyorum birde örnek aldığınız siyasetçi var mı?” sorusuna cevap veren Satılmış, “Var. Objektif olayım şeffaf bir şekilde gittiğim her ilçede fark ettim bunu gördüm. Gerçekten yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Yakın zamanda da babasını kaybetti buradan tekrar başsağlığı diliyorum. Zaten gitmiştim başsağlığı ziyaretine de üzgün görünüyordu. Burcu Hanım Burcu Köksal gerçekten ufak ufak insanların hayatlarına çok güzel dokunmuş bunu çok güzel gördüm. Evet ben de Burcu Hanım gibi bir vekil olmak istiyorum. Tabii ki insanların hayatlarına güzel dokunuşları olan düğünlerinde derneklerinde cenazelerinde hatırlayan ufacık bir sorunlarına bile çıkıp mecliste taşıyan güçlü bir vekil olmak”

GÖZÜMÜ YÜKSEĞE DİKTİM

“Ben gözümü yükseğe diktim dikmiş durumdayım” diyerek sözlerine devam eden İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Havva Satılmış, “Yukarılar olmazsa siyasete küsmek yok dedim zaten şimdi kayda da alınıyor. Ben gözümü gerçekten yükseğe dikmiş durumdayım ama olmasa da küsmek yok biliyorsunuz. Aday adaylarımız hep alanında uzman kişiler çoğu siyasette yıllardır var olmuş isimler hepsi birbirinden güçlü. Gerçekten benim de abi abla diye önlerinden geçmediğim saygıda kusur etmediğim çok önemli isimler var.  Ben bir koltukta iki karpuz taşıyabileceğimi düşünüyorum hepsi devam”

GENÇLERE İMKAN VERİLMİYOR

Gençlere ülkede yeteri kadar imkan verilmediğini dile getiren genç siyasetçi Havva Satılmış, “Dediğim gibi sadece gençlere imkan verilmiyor alan sağlanmıyor bu fikirdeyim. Kesinlikle gençler toplumdan duyarsız değil sadece gereken desteği göremiyorlar gereken şefkat elini göremiyorlar ben böyle düşünüyorum. Kesinlikle onları gençler ellerinde telefonla saatlerine harcıyor diye itibarsızlaştıramayız” dedi. Özel yaşantısı ile ilgili açıklamalarda da bulunan Satılmış, “Kalabalık bir aileyiz biz. 5 çocuğun beşincisi ve en küçüğüm. Bayağı küçüğüm onlardan 12 tane yeğenim var onlarla vakit geçirmeyi çok seviyorum gerçekten. Onlar da bana bağlı çok farklı. Onun dışında da yemek yapmayı çok severim yani sadece vekil aday adayı olan sahada çalışmaları yapan biri değilim. Evde de çok iyi mutfakta da çok iyiyimdir. Terapi yöntemi genellikle tavuk soteyi çok güzel yaparım. Terapi yöntemim yemek yapmaktır kitap okumayı çok severim” dedi.

BEN MEHMET BEYİN ÇIRAĞIYIM

Gazetecilik mesleğini sevdiren kişinin Gazeteci-Yazar Mehmet Emin Güzbey olduğunu dile getiren Milletvekili Aday Adayı Havva Satılmış, “Ben Mehmet Beyin çırağıyım. Mesleği bana sevdiren Mehmet beydir. Hiç karşılık talep etmeden staja başladım. Gerçekten beni gazeteciliği bana sevdiren bir ortamdı. Ahmet abi vardı, Ahmet Işık, Süreyya Işık, Gökhan Kocaarslan çok güzel çok keyifli bir ortamda orada zaten ben gazeteciliğe gerçekten aşık oldum. Mehmet bey bana görev vermişti ayrılırken dedi ki diksiyonunu daha iyi yap geliştir vurgu tonlamalarını yabancı dilini mutlaka geliştir ve mutlaka alanında değilse de başka bir alanda bile olsa yüksek lisansını mutlaka yap. Diksiyon eğitimi aldım birkaç farklı yerden diksiyonumu geliştirdiğimi düşünüyorum. Yüksek lisansımı uluslararası ilişkiler alanında tamamladım. Mehmet Bey'in de çok sevdiği bir alandı. Zaten bana verdiği ne görev varsa yaptım ondan sonra geldim. Mehmet Bey ben verdiğiniz görevleri tuttum geldim yüksek lisansta bitirdim geldim şimdi ne olacak dedim o da gerekeni söyledi” dedi.

Gençler hiç korkmasınlar

“Ben gençlerin yolunu açtığımı cesaretlendirdiğimi düşünüyorum gerçekten.  Bu noktada da benim için çok kıymetli bu yola başlamış olmam. Hiç korkmasınlar, onlarda var olsunlar. Yüzde 49’nu erkekler yüzde 51'ini kadınlar oluşturuyorsa ülkede neredeyse yarı yarıysa bu oran mecliste biz de erkekler kadar var olalım”

03.03 AFYONLULAR GÜNÜ

“Afyon'un tanıtıma ihtiyacı var tanıtım ihtiyacımızın tanıtım eksikliğimizi giderebileceğimizi düşünüyorum. Afyonlular Günü ilan edip 3 Mart 03.03 tarihinde Afyon'un tanıtımına diğer 81 ille birlikte yapmanın bizim için gerçekten büyük bir avantaj olacağını düşünüyorum”>>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim