AK Parti İl Başkanı Uluçay açıkladı; SONUÇLARI SADECE CUMHURBAŞKANIMIZ GÖREBİLİR

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, son günlerde temayül sonucuna dair bazı basın yayın organlarında çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve asılsız haber olduğunu açıkladı. 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Cumartesi günü yapılan e-temayül için bazı basın yayın organları ile sosyal medyada gerçekmiş gibi paylaşılan temayül sonucu haberleri ile ilgili açıklama yaptı. Uluçay yayınlanan listeleri yalanladı.

HABERLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay yaptığı açıklamada “AK Parti Genel Merkezimiz tarafından tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak düzenlenen ilimizde de cumartesi günü saat 10.00 - 16.00 arasında yapılan 28. Dönem milletvekilliği temayül yoklamasının Afyonkarahisar sonuçları ile ilgili olarak sosyal medyada yayınlanan haberler asılsız ve kasıtlı olup gerçeği yansıtmamaktadır. Genel merkezimiz tarafından yapılan temayül, e-temayül olarak yapılmış olup sonuçlar sadece Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından görülmektedir. Çıkan haberlerin tamamı maksat dışı ve yönlendirme amacıyla yapılmış olup gerçeklik payı bulunmadığını kamuoyuna saygıyla duyururuz” dedi. ODAK HABER MERKEZİ