Merkez Bankası faiz oranını açıkladı! Merkez Bankası faiz oranını açıkladı!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Gazi Mahallesi'ne yaptığı ziyaret ile cuma ziyaretlerine devam etti. Hemşehrileriyle sık sık bir araya gelen Zeybek, her hafta Cuma günü mahalle ziyaretleri düzenliyor.

Ziyaretlerinde istişare kültürünü benimseyen Belediye Başkanı Zeybek, sorun ve taleplere yerinde çözüm bulmak için mahalle ziyaretlerinden vazgeçmiyor. Bu seferki ziyaretinde Zeybek'e, Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, teşkilat mensupları, Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve daire müdürleri de eşlik etti. Ziyaret sırasında Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yalçınkaya ve mahalle sakinleriyle de buluşuldu.

MUHTARLIK KONUSUNDA GÜZEL BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜLDÜ

Başkan Zeybek, Muhtar Yalçınkaya ve vatandaşların isteklerini dinledi ve mahallede yürütülen belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgilendirme yaptı. Muhtar Yalçınkaya, yapılan hizmetler için Zeybek ve Milletvekili Yurdunuseven'e teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. Yalçınkaya, ayrıca yapılmak istedikleri yatırımları da istişare etme fırsatı bulduklarını belirtti.

AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven de, Gazi Mahallesi'nin sorunlarını yerinde gördüklerini vurgulayarak, dar olan bazı caddeler ve bir kadın kültür evi ihtiyacı olduğunu ifade etti. Yurdunuseven, Başkan Zeybek'in liderliğinde planlamada Bilgi Evi'nin genişleyerek Kadın Kültür Evi şeklinde bir yapı kazandırılması konusunda destek vereceklerini söyledi. Ayrıca, muhtarın belediyeden emekli olması nedeniyle tecrübeli olduğunu ve muhtarlık konusunda güzel bir çalışma yürüttüğünü de belirtti.

İSTİŞARE YOLUYLA ÇÖZÜME KAVUŞULACAK

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de, Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yalçınkaya ve mahalle sakinlerine misafirperverlikleri için teşekkür ederek konuşmasına başladı. Göreve geldikleri günden bu yana her Cuma bir mahalleyi ziyaret ettiklerini söyleyen Zeybek, Gazi Mahallesi'nin en büyük sorununun giriş yolundaki darlık olduğunu ifade etti. Zeybek, bu sorunu çözme konusunda istimlak veya vatandaşlarla istişare yoluyla bir çözüm bulacaklarını belirtti. Ayrıca, semt pazarı nedeniyle yaşanan sıkışıklığı ve camiye gelen cemaatin ve kurslara katılan kadınların taleplerini de dinlediğini ekledi. Son olarak, ziyaretteki misafirperverlikleri için herkese teşekkür etti. N\S

Editör: Nurbanu Soy