AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Erol Cengiz seçim çalışmaları kapsamında İhsaniye İlçesine bağlı Döğer Beldesinde bir takım temaslarda bulunarak esnafı ziyaret etti. Esnafın talep ve isteklerini dinleyen Cengiz, bir fırın işletmesini ziyaret ettiği esnada kollarını sıvayarak ocak başına geçti. Ramazan pidesi pişiren Cengiz, “Vatandaşımız için gerekirse fırına da gireriz, ekmekte pişiririz” sözleriyle vatandaşın gönlünü fethetti.

YAKIN TEMASLAR KURDU

Çalışmalar kapsamında Sahipata Pazarı’nda da bir takım ziyaretlerde bulunan Erol Cengiz, zaman zaman tezgah başına da geçti. Fotoğraflara samimi karelerin yansıdığı ziyarette Cengiz, esnaf ve vatandaşla yakın temaslar kurdu.  Tek tek esnafla sohbet ederek istek ve talepleri dinleyen Cengiz: "14 Mayıs'ta yapılacak asrın seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Saha çalışmalarımızı hızlandırdık. Halkımız AK Parti'ye büyük teveccüh gösteriyor. Bugünde pazar esnafımızı ziyaret ettik. İstek ve taleplerini dinledik. Sorunları biliyoruz. Çözüm yolları hakkında projelerimizi anlattık. Allah nasip eder de göreve gelirsek, her zaman esnafımızla omuz omuza çalışacağız" dedi.

Öte yandan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Sahipata Esnafı, Cengiz’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. HABER: BETÜL ÖZDEMİR

 

Editör: TE Bilisim