İktidara yürüyoruz

MHP Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Sevim 7 Haziran seçimlerinden zaferle ayrılacaklarını belirtti. Sevim, “1999 yılında il genelinde yüzde 28 oy alırken 2014 yerel seçimlerinde yüzde 30.5 oy aldık. 7 Haziran seçimlerinde bu oyun çok üstüne çıkacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı haftalık basın toplantılarına başladı. Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci ile tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gazetemiz Köşe Yazarı Ertuğrul Sevim gündemi değerlendirdi. MHP’nin iktidara yürüdüğünü söyleyen Sevim, “MHP iktidara yürüyor 1999 ve 2014 yılında aldığımız oyun çok fazlasını bu seçimlerde alacağız” dedi.

Tüm partilere örnek olduk

MHP’nin aday adayı tanıtım toplantılarının tüm siyasi partilere örnek olduğunu ifade eden Sevim, “Planlanmış bir çalışma olmamasına rağmen aday adaylarımızın tanıtım toplantılarına diğer aday adayı arkadaşlarımızda katıldı. Birbirlerine hem destek verirken hem de birlik mesajı verilmiş oldu. Bu örnek tablo tüm siyasi partiler tarafından takdirle karşılanmıştır. Bizde aday adaylarımızın bu güzel davranışları nedeniyle kutluyoruz” dedi.

Liderimizin arkasındayız

Kahveci ise tarihi bir kongre gerçekleştireceklerini söyledi. İl başkan Yardımcısı Kahveci, “MHP Türkiye’nin yüz akıdır. Genel seçimlere en iyi şekilde hazırlanıyoruz. 21 Mart’ta gerçekleştirilecek kongre sıradan bir kongre değildir. Tarihini özellikle 21 Mart’a aldık. Çünkü 21 Mart Nevruz Bayramıdır. Türk’ün Ergenekon’dan çıkışını simgeler. Bu güzel günde Genel Başkanımızın arkasında dimdik duracağız” dedi.

Yüzde 30’u geçeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı haftalık düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi. Teşkilatın gündeminde 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler vardı. Toplantıda konuşan Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Sevim “MHP’nin 1999 yılında il genelinde yüzde 28 oy alırken, 2014 yerel seçimlerinde yüzde 30,5 oy aldığına dikkat çekerken alınan oyların Haziran ayında yapılacak Genel Seçimlerde bu oranların üstüne çıkacaklarını” söyledi.

Ortaya çıkan tablo örnek oldu

MHP Afyonkarahisar il teşkilatında şu ana kadar 12 Milletvekilinin aday adaylığı tanıtımının yapıldığını söyleyen İl Başkan Yardımcısı Sevim yapılan aday adayı tanıtım toplantılarında tüm siyasi partilere örnek olduğunu ifade ederken şöyle devam etti; “Planlanmış bir çalışma olmamasına rağmen aday adaylarımızın tanıtım toplantılarına diğer aday adayı arkadaşlarımızda katıldı. Birbirlerine hem destek verirken hem de birlik mesajı verilmiş oldu. Bu örnek tablo tüm siyasi partiler tarafından takdirle karşılanmıştır. Bizde aday adaylarımızın bu güzel davranışları nedeniyle kutluyoruz” dedi.

MHP’de sen-ben kavgası yok

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adaylarının nitelikli ve değerli insanlar olduğuna söyleyen Sevim; “Partimiz sadece fazla kişi olsun mantığıyla asla hareket etmemiştir. Ülkemizin geleceğine yön vermek isteyen birbirinden kıymetli dava arkadaşlarımız milletvekili aday adayı olmuşlardır. Aday adayı arkadaşlarımız aday gösterilseler de gösterilmeseler de birlik içinde olacaklarını ve adayları sonuna kadar destekleyeceklerini beyan ettiler. MHP’de sen-ben kavgası yaşanmayacaktır. Tüm aday adaylarının tek derdi ülkemiz, milletimiz ve vatandır” dedi.

Büyük kongre 21 Mart nevruz bayramında

MHP’nin 21 Mart’ta gerçekleştireceği büyük kongre hakkında bilgiler veren teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcısı Ahmet Kahveci ise, Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin sonuna kadar arkasında olduklarını söylerken şöyle devam etti; “MHP, Türkiye’nin yüz akıdır. Genel seçimlere en iyi şekilde hazırlanıyoruz. 21 Mart’ta gerçekleştirilecek kongre sıradan bir kongre değildir. Tarihini özellikle 21 Mart’a aldık. Çünkü 21 Mart Nevruz Bayramıdır. Türk’ün Ergenekon’dan çıkışını simgeler. Bu güzel günde Genel Başkanımızın arkasında dimdik duracağız” dedi.

Gerekli mesajı herkese vereceğiz

21 Mart Nevruz Bayramı’nda Diyarbakır’da terörist başı Apo’nun mesajının okunacağına dikkat çeken Kahveci; “Birkaç haftadır 21 Mart’ta bölücü başı hainin tele konferans yoluyla mesajının okunacağı iddia ediliyor. Hükümet ise bu olayları sadece seyretmekle yetiniyor. 21 Mart’ta biz ise bu ülkenin asla bölünmeyeceğini göstermek için Ankara’da en az 1 milyon kişinin katılacağı bir kongreyle gerekli mesajı bölücülere ve dünyaya bir kez daha göstereceğiz” dedi.

Hedefi en yüksekte tutuyoruz

Bir medya mensubunun “MHP aday adaylarının afişleri yırtılıyor” sorusuna yanıt veren Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Sevim; “Bu olay seçimlerde sıkça yaşanan bir olaydır. Maalesef afişleri yırtan kişileri tespit edemiyoruz. Kendini bilmez birkaç kişinin menfur işi olduğunu düşünüyoruz” derken, MHP’de Milletvekili aday sıralaması nasıl olacak sorusuna ise şunları söyledi; “Tüm teşkilat üyelerimizin fikirleri alınacaktır. Genel Merkezimiz sıralamaya destek verecektir. Ancak tüm aday adayları birbirinden kıymetlidir. Bizim için 1.sıra ne kadar önemliyse 5.sıra da o kadar önemlidir. MHP’nin 3 milletvekili çıkaracağı söyleniyor. Biz bunu yeterli olarak görmüyoruz. Hedefi en yüksekte tutuyoruz. Halkımızın bize destek vereceğine inanıyoruz” dedi.