Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Ramazan ayı iftar sofralarında vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor. Bu bağlamda ilçede misafir edilen depremzede vatandaşlar ile buluşan Başkan Dr. Mustafa Çöl, kendilerine hayırlı Ramazanlar dileklerinde bulundu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Rama otelinde misafir edilen depremzede vatandaşlar ile İftarını açan Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, kendileriyle istişarelerde bulunarak, istek, dilek ve temennilerini dinlediler.

ACILARI DA PAYLAŞMAK GEREK

İftarın akabinde depremzede vatandaşlara hediye takdim eden Başkan Çöl, Ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte yaşadıklarını belirtti.

İftar programı sonrasında yakın zamanda hakkın rahmetine kavuşan Kaymakamlık personeli Mehmet Çalışkan’ın ailesine taziye ziyaretine giden Başkan Çöl, kendilerine başsağlığı dileklerinde bulunarak, sabırlar diledi. Ramazan ayının paylaşmak olduğunun altını çizen Başkan Çöl, sevinçleri olduğu gibi acıları da paylaşmamız gerektiğini ifade etti. >>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim