Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Zafer Mahallesi Muhtarı Orhan Aslan ile TOKİ konutlarında ikamet eden, Mustafa Topbaş’ın evine misafir olarak, ailesiyle ve komşuları ile birlikte oruçlarını açtılar.

Burada aileyle sohbetlerde bulunan Başkan Çöl, ailenin istek ve dileklerini dinleyerek kendilerine her konuda yardımcı olacaklarını ifade ettiler. Aile bireyleri ile ayrı ayrı ilgilenen Başkan Çöl, buradaki hasta kızımızın tedavisi için gerekli girişimleri burada başlatarak konunun takipçisi olacağını belirtti. Aile üyelerine hediyeler veren Başkan Çöl, aileye acil şifalar dileklerinde bulunarak ayrıldı.

Akabinde TOKİ’de ikamet eden Belediyeden emekli, Bekir Yılmaz’ın evine misafir olan Başkan Çöl, kendilerinin çay ikramını geri çevirmeyerek, aileyle bir araya gelip istişarelerde bulundu. Başkan Çöl’ün ziyaretleri için kendisine teşekkür eden vatandaşlar, Ramazan ayında kendileriyle buluşmaktan dolayı memnun olduklarını ifade ederek, hayırlı Ramazanlar dileklerinde bulundular. >>ODAK HABER MERKEZİ