MHP’den olaylı bir şekilde istifa ettikten sonra CHP’ye katılan Engin Ayengin Milletvekili aday adayı olduktan sonra hızlı bir başlangıç yaptı. Bir taraftan ilçe ziyaretleri yaparken bir taraftan da STK’ları ziyaret edip görüş alışverişinde bulunuyor. Güne Gazeteciler Cemiyetiyle başlayan Engin Ayengin, Afyon Fenerbahçeliler Derneğini ziyaret ettikten sonra İscehisar İlçe başkanlığını gitti. 

“BEN DAHA NE İSTEYEBİLİRİM”

Afyon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Engin Ayengin’i Cemiyet Başkanı Sezer Küçükkurt, yönetim kurulu üyeleri İsmail Akar ve Faruk Kılınç karşıladı. Ayengin Cemiyet yönetimine çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha sonra Afyon Fenerbahçeliler Derneğini ziyaret ederek Başkan Ömer Altınay ile bir süre sohbet etti. Fenerbahçe’de 4 yıl basketbol oynayan Ayengin, “Başkanım Fenerbahçe benim yuvam. Hayatımın en güzel ve gurur duyarak basketbol oynadığım takımım. İnşallah bu sene ben milletvekili olurum, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olur, Fenerbahçe’de şampiyon olur ben daha ne isteye bilirim” dedi.

BİLGİ ALDI

Afyonkarahisar’daki STK’ları ziyaret ettikten sonra İscehisar CHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Bayram Atılgan’a çalışmalar hakkında bilgi verdi. Atılgan’da ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını belirtip başarılar diledi. Ayengin, “Kıymetli başkanım hiç merak etme bu seçimin mutlak galibi CHP ve Millet İttifakı olacak. Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacak” dedi. >>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim