Sizi en iyi biz anlarız

1 Ekim 1995 günü 6.8 şiddetinde depremle yıkılan Dinar’dan, Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere destek geldi. Süper Amatör Lig’de mücadele veren Dinar Belediyespor, geçtiğimiz hafta kendi sahasında Hocalar Belediyespor ile oynadığı maça “Sizi En iyi biz anlarız Dualarımız Sizinle  #Elazığ #Malatya” yazılı bir pankartla çıktılar.

Dinar İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşma öncesi depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Depremzedeler için pankart açılmasının ardından Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, iki takımın kulüp başkanları, yönetimi ve takım oyuncularıyla birlikte toplu fotoğraf çektirildi. Karşılaşmayı izleyenler arasında Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Hocalar Belediye Başkanı Ali Arslan, Dinar Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan ve Dinar Belediyespor Kulübü Başkanı Fahri Gündüz de yer aldı.

“YARDIM KAMPANYASI BAŞLADI”

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı maç sonrası yaptığı açıklamada “Elazığ depremine yeşil sahada da Dinar Belediyesporumuz ile destek verdiğimizi bir kez daha gösterdik. Ayrıca Belediye olarak bugün itibariyle yardım kampanyasını da başlattık. Vatandaşlarımız, Belediyemiz kapalı spor salonuna yardımlarını bırakabilirler. Gönül verip Dinarsporumuza destek vermeye gelen tüm sporsever halkımıza, kulüp yönetimimize ve sporcularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.